SOLGT PÅ DEADLINE DAY  Crystal Palace punget ut med 26 millioner pund for Mamadou Sakho på transfervinduets siste dag i fjor sommer.

D-dagen med Klopp

Vi har sett på hvordan de fem tidligere transferdeadline-dagene med Jürgen Klopp som Liverpool-manager har vært.

Vintervinduet 2016

Den første transferdeadline-dagen med Klopp ble ikke spesielt fruktbar. Liverpool kastet inn håndkledet i jakten på Shakhtar Donetsk-spilleren Alex Teixeira, mens Jose Enrique ikke klarte å bli enig med Newcastle om de personlige betingelsene da alt lå til rette for en retur til nordøst for spanjolen.

Denis Cheryshev var lenge linket til Liverpool, men russeren forlot Real Madrid på lån til Valencia. Coventry-unggutten James Maddison var en annen som hadde blitt linket til Liverpool, men han endte istedet opp i Norwich City.

Sommervinduet 2016

Lazar Markovic ble på transfervinduets siste dag lånt ut til Sporting Lisboa for hele 2016/17-sesongen. Mario Balotelli forlot Liverpool på gratisovergang til Nice, noe som betød at Liverpool slapp å betale italieneren ut av kontrakten, og dermed sparte fem millioner pund i lønnsutgifter.

Luis Alberto ble solgt til Lazio for 4,3 millioner pund. Overgangssummen kan stige til 6 millioner pund, og Liverpool vil også få 30% av et eventuelt videresalg.

Andre Wisdom ble lånt ut til Red Bull Salzburg, mens Mamadou Sakho takket nei til Besiktas, West Bromwich og Stoke, og valgte å bli værende i Liverpool selv om han hadde fått et ultimatum fra Jürgen Klopp om å finne seg ny klubb fordi han ikke ville få spilletid i Liverpool. 

Liverpool ønsket å selge Tiago Ilori, men klarte ikke det. Klubben ønsket også å låne ut Cameron Brannagan og Connor Randall, uten at man fikk istand avtaler om dette.

Vintervinduet 2017

Mamadou Sakho fikk seg ny klubb til slutt, og ble lånt ut til Crystal Palace. Jack Dunn gikk på lån til Tranmere ut sesongen. Det var også ventet at Jordan Williams ville bli solgt til enten Charlton eller MK Dons, men det skjedde ikke.

Sommervinduet 2017

Hele sommeren hadde vært preget av Barcelonas jakt på Philippe Coutinho, og ifølge Sky Sports-ekspert Guillem Balague hadde Barcelona et fjerde bud på brasilianeren klart på deadline day, uten at det ble sendt. Barça hadde endelig akseptert at Liverpool ikke kom til å selge i dette vinduet.

Det siste, lille håpet om en sommerovergang for Virgil van Dijk ble blåst ut av Sky Sports og Dominic King i Daily Mail.

Etter mye om og men ble imidlertid Mamadou Sakho klar for Crystal Palace for 26 millioner pund, men Liverpool klarte ikke å finne en løsning for Lazar Markovic.

EN GJENGANGER PÅ DEADLINE DAY  Lazar Markovic er en kar som Liverpool sliter med å bli kvitt.

På tampen av deadline day bekreftet klubben at Sam Hart gikk til Blackburn Rovers på permanent basis. Venstrebacken, som kan bekle en kantrolle, kom til Liverpool fra Manchester United på U16-nivå, og fikk ingen kamper for førstelaget. 

20 år gamle Ryan Kent skrev tidligere på sommeren under på en ny langtidskontrakt med Liverpool. På deadline day ble han lånt ut til SC Freiburg

Jordan Williams ble lånt ut til Rochdale frem til januar. Forest Green hentet Toni Gomes på lån, mens Allan Rodrigues de Souza ble sendt til kypriotiske Apollon Limassol. I tillegg ble Divock Origi lånt ut til Bundesliga-klubben Wolfsburg.

Ifølge franske SFR Sport forsøkte Liverpool å overbevise Monaco med 75 millioner euro (ca. £69M) for Thomas Lemar, noe fyrsteklubben avslo.

Vintervinduet 2018

Ovie Ejaria (Sunderland), Harry Wilson (Hull City), Lazar Markovic (Anderlecht) og Jon Flanagan (Bolton) ble sendt på utlån i løpet av deadline day. U23-forsvareren Lloyd Jones ble sluppet til Luton Town på permanent basis.

Del

Transfer deadline day

29.08.2018 20:38

Origi kan bli lagkamerat med Karius

Fredag stenger overgangsvinduet for de andre europeiske ligaene. Her er spillerne som kan forsvinne fra Liverpool.

14.08.2018 23:56

Kan gå mot omkamp om dato for «Deadline Day»

Datoen for når overgangsvinduet skal stenge skal diskuteres igjen.

01.02.2018 14:09

Tre kjappe overgangsspesial:Hva tenker du om resten av sesongen nå?

Liverpool.no-redaksjonen om skadefrykt, hvem av rivalene som har handlet best og terningkast til overgangsvinduet.

Siste Til vår nyhetsoversikt
23.10.2018 kl 21:38

Klopp med «enormt» Fabinho-hint

Fabinho skal være så å si spikret i startoppstillingen mot Røde Stjerne.

+
23.10.2018 kl 18:46

Grujic advarer Klopp før møtet med gamleklubben

Marko Grujic følger fortsatt godt med på hva som skjer i Røde Stjerne. Han mener tapet av Marko Marin kommer til å bli merkbart.

+
23.10.2018 kl 17:32

Treningsbildene: – En spesiell bursdagsfeiring

Som vanlig før en Champions League-kamp, var det åpen trening på Melwood. Vi gir deg et knippe av treningsbildene.

+
23.10.2018 kl 15:50

Klopps herlige svar fikk journalistene til å bryte ut i latter

Samtidig passet Jurgen Klopp på å advare mot hva som venter hans disipler onsdag kveld.

+