Det har vært full krise i Napoli

Det eksploderte like før landslagspausen.

Napoli har ikke vunnet en fotballkamp siden de slo RB Salzburg 3-2 på bortebane for over en måned siden. Siden den gang har de spilt uavgjort mot SPAL og Atalanta, tapt mot Roma, og spilt uavgjort mot RB Salzburg, Genoa og AC Milan.

Laget er nå på sjuendeplass på tabellen, allerede 15 poeng bak ledende Juventus og 14 bak Inter på andreplass.

Napolis lag mot AC Milan: Meret, Hysaj, Koulibaly, Maksimovic, Di Lorenzo, Elmas, Zielinski, Allan, Callejon, Insigne, Lozano.

Men det er ikke bare sportslig det har gått skeis for klubben fra sør-Italia.

Full krise før landslagspausen

Napoli kunne ha sikret avansement til sluttspillet i Champions League dersom de slo RB Salzburg på hjemmebane for tre uker siden.

Det endte 1-1 - og det gjorde at eieren Aurelio De Laurentiis beordret spillerne til å gå rett på bussen for å bli kjørt til treningsfeltet. Der skulle spillere og støtteapparat etter planen være frem til etter neste ligakamp mot Genoa helgen etter, ifølge James Horncastle i ESPN.

FULGTE ORDRE:
FULGTE ORDRE:  Carlo Ancelotti overnattet på treningsfeltet. Det gjorde ikke spillerne.

Det gikk ikke spillerne med på, og kjørte hjem. Manager Carlo Ancelotti likte heller ikke ordren fra presidenten, men skal ha respektert det og overnattet på treningsfeltet. Det gjorde ikke spillerne. De Laurentiis har uttalt at han kan komme til å gå rettens vei for å straffe spillerne - en beskjed som ikke overraskende har slått dårlig an i spillergruppen.

Overrasket over at Ancelotti fortsatt er der

I landslagspausen fikk spillerne forbud fra klubben om å uttale seg om situasjonen. En som snakket var midtbanespilleren Elif Elmas. Selv om han ikke kritiserte klubben eller fortalte noe om situasjonen, vil han bli straffet.

Ifølge Horncastle er spillerne overrasket over at Ancelotti fortsatt er der, og det var forventet fra flere at han ville si opp på grunn av uttalelsene til De Laurentiis på radio, der han sa at han skulle straffe spillerne sine.

For to uker siden ble det rapportert at eieren ville gjøre samtlige spillere tilgjengelig for salg.

Situasjonen med supporterne skal heller ikke være bra. Tilskuertallene på Stadio San Paolo har gått ned.

To dager etter kampen mot RB Salzburg hadde midtbanespilleren Allan innbrudd i huset sitt mens hans gravide kone var hjemme. Det skjedde samtidig som klubben hadde en åpen treningsøkt der 300 supportere var tilstede, og han var av spillerne som ble hetset. Allan skal ha vært den spilleren som ga presidentens sønn beskjed om hva spillerne mente om treningsleiren - og har nå blitt straffet med en gigantbot på £171.000, ifølge La Gazzetta dello Sport.

Piotr Zielinski, en Napoli-spiller som tidligere har blitt linket til Liverpool, ble utsatt for innbrudd i bilen.

Liverpool - Napoli spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

SPILTE:
SPILTE:  Allan var i aksjon for Napoli i helgen, selv etter all dramatikken de siste ukene.