SpillerbørsEn skulle tro Fabinho hadde spilt midtstopper hele livet

Vår spillerbørs etter Liverpools deilige seier på Stamford Bridge.

Alisson Becker8

Arbeidsledig i førsteomgang. Gjør en fantastisk strafferedning når noen endelig leser tilløpet og teknikken til Jorginho, og varter opp med en kjemperedning også senere i kampen.

Trent Alexander-Arnold7

Litt smårusten i førsteomgangen, både med plasseringen og med langpasningene, men spiller seg opp utover i kampen. Når Chelsea spiller med ti mann er det gull å ha en så pasningssterk spiller.

Fabinho9

En skulle tro han hadde spilt midtstopper hele livet! Det var lov å være litt skeptisk i forkant av kampen. To midtstoppere ute, mot Timo Werner – men dette løste brasilianeren strålende. En fantastisk kamp. Og når Liverpool eier ballen og styrer det helt, er det en drøm å ha så mange spillere på banen som er gode med ballen.

Virgil van Dijk7

En god kamp av Virgil, som er nær ved å score da han spilles frem av Mohamed Salah. Nederlenderen har fått en del kritikk den siste uken etter Patrick Bamfords scoring forrige helg. I dag er det ingenting å ta ham på..

Andy Robertson8

Skotten har startet denne sesongen veldig bra. Ny glimrende kamp av venstrebacken, som er aktiv fremover i banen. Innleggene er også av høy kvalitet.

Naby Keita7

En brukbar kamp av Keita, som trives klart best i kampen etter at Chelsea blir redusert til ti mann. En skulle ønske at han var litt mer uegoistisk og lader skuddfoten vi vet at han har når ha kommer i gode posisjoner, heller enn å se etter lagkameratene.

Jordan Henderson7

Spiller en solid omgang, da Chelsea var mer med i kampen før utvisningen. Står bak den fantastiske langpasningen som Mané jager da han blir tatt før det røde kortet.

Georginio Wijnaldum7

Spiller litt høyere i banen, og spesielt i andreomgangen flyttes han enda høyere opp. Er som vanlig veldig god til å holde spillet i gang og velger stort sett alltid riktig løsning.

Mohamed Salah8

Salah er helt klart i veldig god form! I dag er det egentlig bare scoringen som mangler fra egypteren. Han har blitt beskyldt for å være grådig, men de som sier det må gjerne se denne kampen. Her skaper han så mange sjanser for sine lagkamerater.

Roberto Firmino8

En typisk kamp av Firmino. Drar motspillere ut av posisjon, skaper mye for lagkameratene, og er hele tiden i bevegelse. Var nærmest scoring i førsteomgangen, og har den flotte målgivende til Mané på 1-0.

Sadio Mané9

Fantastisk kamp av Liverpools nummer 10. Først tar han løpet som gjør at Chelsea-stopperen blir utvist. Deretter scorer han et fantastisk mål. Tre minutter senere jager han ballen, får Kepa til å gjøre en feil, og scorer sikkert. Kunne ha scoret enda et mål, og er hele tiden farlig.

Thiago Alcântara8

En skulle tro Thiago hadde trent med sine nye lagkamerater i hele sommer – ikke i halvannen treningsøkt! Spiller én omgang, og er umiddelbart sentral i alt. Tallene viser at han hadde flere pasninger på 45 minutter enn noen annen spiller siden Opta startet med pasningsstatistikk i 2003/04-sesongen! Er uheldig som lager straffespark imot, men har heldigvis en god lagkamerat også i mål.