Ønsker å starte 2017-18 med bortekamper

Etter det Liverpool.no erfarer har Liverpool FC kontaktet Premier League med ønske om å starte også neste sesong med bortekamper.

5. mai 2017 kl 09.02 Einar Kvande

På grunn av byggearbeidene på nye Main Stand søkte som kjent Liverpool Premier League om å få begynne sesongen 2016-17 med tre bortekamper. Likevel ble de røde satt opp med hjemmekamp mot Burnley i andre ligarunde, men Burnley gikk med på å «snu» sine kamper mot Liverpool, slik at det første oppgjøret ble spilt på Turf Moor.

I de tre første ligakampene vant Liverpool først 4-3 på Emirates, før de så tapte 2-0 i Burnley. Det tredje oppgjøret, mot Tottenham på White Hart Lane, endte med 1-1 og poengdeling.

Første hjemmekamp i 2016-17 ble ikke spilt før lørdag 10. september, da Leicester ble slått 4-1 foran en flunkende ny Main Stand.

Etter det Liverpool.no har grunn til å tro har Liverpool nå henvendt seg til Premier League med ønske om å starte også neste sesong med bortekamper. Dette på grunn av arbeid som pågår på Anfield. Etter det vi erfarer er det de to første serierundene det er viktig for Liverpool FC å få spille på bortebane på grunn av disse arbeidene.

Så dersom Liverpool blir oppsatt med hjemmekamp i en av de to første serierundene i den opprinnelige terminlisten som kommer 14. juni , er det grunn til å tro at denne kampen en gang kan bli snudd til bortekamp, slik Burnley-kampen ble sist sommer. Første ligarunde spilles forøvrig lørdag 12. august.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]