– Agenten min tar seg av det

Etter kampen mot Aserbajdsjan fikk Emre Can spørsmål om overgangsryktene.

9. okt 2017 kl 11.51 Arild Skjæveland

Emre Can har nå under ni måneder igjen av sin kontrakt på Anfield. Han har ikke fornyet sin avtale etter overgangen fra Bayer Leverkusen, og lite tyder på at partene er nær enighet om en forlengelse.

– En ære å få tilbud

Etter kampen mot Aserbajdsjan søndag kveld, fikk 23-åringen spørsmål om overgangsryktene.

– Det er alltid en ære å få et slikt tilbud fra en så stor klubb, men for øyeblikket fokuserer jeg på sesongen med Liverpool. Agenten min tar seg av resten, svarte Can på spørsmålene om Juventus ifølge Kicker.

– Premier League er en kul liga, og den mest interessante i verden, men du må alltid respektere andre klubber og ligaer også, sa han videre.

Kicker lurte på muligheten til at han selv og Jürgen Klopp ville ende opp i Bayern München neste sesong.

– Du vet aldri hva som kan skje, og jeg vet ikke hva Jürgen Klopps planer er.

Scoret sitt første landslagmål

Emre startet kampen mot Aserbajdsjan, i det som var hans 18. landskamp. Før denne kampen sto han uten landslagsmål - men det fikset han på strålende vis.

Med ni minutter igjen av kampen, på stillingen 4-1, fikk han ballen på Aserbajdsjans banehalvdel. Han spilte den foran seg, og klinket til. Kamran Agayev klarte ikke å stoppe det harde skuddet, som du kan se i videoen under.

Han har selv sagt at han ønsker å score flere mål, også for klubblaget.

– I Liverpool tror jeg at jeg har rundt 10 mål så langt. Jeg tenker at jeg burde score mer, enten om det er når jeg tar med meg ballen og avslutter, eller skyter fra distanse. Jeg prøver alltid å komme til muligheter, men det er ikke lett, sa Can nylig til LFC Magazine.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]