Den ferske verdensmesteren spiller ikke mot Maribor

Etter å ha spilt sju kamper under U17-VM har Liverpools støtteapparat bestemt seg for å gi Rhian Brewster en pust i bakken.

31. okt 2017 kl 19.59 Einar Kvande

Det betyr i klartekst at den nybakte verdensmesteren ikke blir å se på banen når Steven Gerrards lag møter Maribor i UEFA Youth League i morgen.

17-åringen kom tilbake fra India i går, og dro rett til familens hjem i London.

Brewster kom til Liverpool fra Chelsea for tre år siden. I U17-VM utmerket han seg med å bli toppscorer, og han ble også kåret til turneringens nest beste spiller.

Liverpool-ledelsen tar i betraktning at Brewster har vært involvert i sju kamper i varme omgivelser med høy luftfuktigheit, og alle disse i løpet av en relativt kort tidsperiode. Det er grunnen til at han ikke blir involvert i Liverpools kamp mot Maribor i UEFA Youth League. En kamp som har avspark på Prenton Park klokken 13.30 i morgen.

– Han vil få fri en periode nå, slik at han kan slappe av hjemme. Vi vil i løpet av de kommende dagene bestemme oss for når han skal begynne å trene igjen, og hvilke kamper han skal være involvert i de kommende ukene, sier U23-manager Neil Critchley til Liverpool Echo.

Critchley vil være på benken som Steven Gerrards assistent under kampen mot Maribor.

– Vi må bare fortsette å vinne i den turneringen. Det er viktig. Målet er å ta seg videre fra gruppen og til cupdelen av turneringen. Det gir oss et mål for andre halvdel av sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]