Coutinho ber om bedre konsentrasjon

Philippe Coutinho nekter å gi forsvaret eneansvaret for fadesen mot Tottenham.

24. okt 2017 kl 12.28 Arve Vassbotten

– Det handler ikke bare om forsvaret, men om hele laget. Det første målet startet ute på siden når alle var involvert i forsvarsspillet, ikke bare vingen eller backen. Vi må forbedre dette så raskt som mulig for å vinne kamper, sier Philippe Coutinho ifølge Daily Mail.

Brasilianeren mener laget også må skjerpe konsentrasjonen i storkamper.

– I vanskeligere kamper, som mot Tottenham, er det slikt som avgjør resultatet. Det er de duellene som kan utgjøre en forskjell, så man må være mer oppmerksomme. Det var mål som kunne vært unngått, og som endte opp med å være lette mål.

– Det jeg tror vi bør gjøre er å jobbe hardt på dødballsituasjoner og baller fra flankene, sier Coutinho.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]