Spillerbørs:Coutinhos perlemål var lyspunktet

Det ble nok en frustrerende aften, der Liverpool ikke klarte å bryte ned et godt organisert Newcastle på St James' Park.

1. okt 2017 kl 20.16 Einar Kvande

Simon Mignolet 5

Har tre redninger på ikke så alt for vanskelige avslutninger i løpet av de første 12 minuttene. Er fortsatt upresis når han klarerer med beina, og burde muligens stått lenger ute på banen når forsvaret står så høyt på scoringen.

Joe Gomez 3

Har en marerittdag på jobben der han lykkes med fint lite. Slurver både med pasninger og innlegg, og blir reddet av Matip på en grov miss tidlig i annen omgang.

Joël Matip 5

Stopperduoen slipper en marginalt offside-plassert Joselu mellom seg på scoringen, og Matip er uheldig når han klarerer ballen i beinet på Newcastle-spissen slik at den går i mål. Skulle hatt en straffe når han blir revet ned på en corner. Redder Gomez etter 53 minutter.

Dejan Lovren 5

Lager et par unødige frispark og er tidvis upresis i pasningsspillet, men har en viktig inngripen når han forstyrret Diame på corneren til Newcastle på overtid. Får ikke satt returen etter Wijnaldums stolpetreff i første omgang.

Alberto Moreno 5

Er mye med fremover, uten at det det blir noe sluttprodukt av det. Det hadde det nært blitt da Oxlade-Chamberlain headet hans innlegg over i sluttminuttene. Ingen store feil defensivt, selv om han går litt hodeløst til i noen situasjoner.

Jordan Henderson 5

Er solid i duellspillet, men er ikke alltid like presis, noe som går ut over kreativiteten.

Georginio Wijnaldum 4

Startet friskt, og hadde et klokkerent stolpetreff etter corner, men ble mer og mer borte utover i annen omgang.

Philippe Coutinho 6

Var usedvanlig blek det første kvarteret, og ble liggende veldig lavt. Men så tar han frem tryllestaven og scorer et perlemål ut av ingenting. Fortjener prisen som Liverpools beste for den scoringen alene, men nådde ikke helt nivået fra de foregående kampene.

Mohamed Salah 5

Åpner kampen med å slå en nydelig pasning til Mané som angrepskollegaen ikke får noe ut av. Går på et par flotte raid, men det blir ikke noe sluttprodukt ut av det. Er ikke kald nok når han skyter over på returen etter Sturridge sin store sjanse tidlig i annen omgang.

Sadio Mané 4

Var usedvanlig blek i denne kampen, og verken pasninger eller avslutninger satt som de skulle. Avslutter blant annet utenfor på Liverpools trippelsjanse midtveis i første omgang. Blir byttet ut når det gjenstår et kvarter.

Daniel Sturridge 4

Sløser med sjansene i denne kampen, hvor han begynner med å lobbe over etter 5 minutter. Bommer på en såkalt 100%-sjanse tidlig i annen omgang, og lider av at han ikke er like hurtig som tidligere.

Alex Oxlade-Chamberlain

Fikk åtte minutter på banen inkludert overtiden, og kunne ha blitt den store helten da han stupte frem på Morenos innlegg i sluttminuttene. Dessverre gikk hodestøtet over.

Roberto Firmino

Kommer inn samtidig med Solanke, og kjemper helhjertet uten at han klarer å låse opp Newcastle-forsvaret.

Dominic Solanke

Får et kvarter, og markerer seg med en brukbar heading utenfor på et Coutinho-innlegg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]