Verdensmester Rhian Brewster:– Det har ikke gått opp for meg ennå

Rhian Brewster svever på en sky etter VM-triumfen med England U17.

30. okt 2017 kl 18.00 Einar Kvande

I dag var det engelske U17-landslaget tilbake på britisk jord etter VM-triumfen i India, hvor England gikk til topps i U17-VM etter å ha slått Spania 5-2 i helgens finale.

– Det har ikke helt gått opp for meg ennå, men jeg er glad for å være hjemme. Det har vært en lang måned, men en flott måned, men akkurat nå er jeg bare glad for å være hjemme igjen, uttalte Rhian Brewster til Sky Sports News ved ankomst Heathrow.

Liverpool-spissen scoret i finalen, ble turneringens toppscorer og kom bare bak lagkamerat Phil Foden når turneringens beste spiller skulle kåres.

Golden Boot

– Det var utrolig for meg personlig å vinne Golden Boot og komme på andreplass bak min lagkamerat når Golden Boy skulle deles ut. Det er en stor prestasjon, men enda større er det selvsagt å vinne VM. Jeg er bare glad på vegne av meg selv, Phil og laget.

Brewster legger ikke skjul på at førstelagsfotball med Liverpool nå er hans neste mål.

– Vi har ønsket å spille førstelagsfotball siden vi var guttunger, og dersom jeg får sjansen som 17-åring vil det være en utrolig opplevelse. Men jeg er fortsatt ung, og har fortsatt mye arbeid som må gjøres. Vi lærer, og det er det eneste vi kan gjøre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]