Emre håper på en skikkelig seiersrekke

Etter Liverpools historiske 7-0 seier i Maribor håper Emre Can at Liverpool for alvor kan komme inn på vinnersporet.

18. okt 2017 kl 10.54 Einar Kvande

Tyskeren håper at storseieren i Slovenia skal vise seg å bli vendepunktet denne sesongen. Etter bare en seier på åtte kamper smakte det ekstra godt med en brakseier.

– Dette gjorde godt. Vi slapp ikke inn mål. Det er også viktig, i tillegg til at vi scoret mål og skapte gode sjanser. Jeg synes vi fortjente seieren, sier Can til Liverpoolfc.com.

– Du må score mål. Grunnen til at vi ikke har vunnet de foregående kampene er at vi ikke har satt sjansene våre. I denne kampen gjorde vi det, og jeg håper dette viser seg å være kampen der alt snudde for oss, og vi kom tilbake på vinnersporet igjen.

– Dette var en god prestasjon, og nå ser vi frem til søndagens kamp mot Tottenham. Det blir en viktig kamp, og forhåpentligvis klarer vi å spille på samme måte som i denne kampen.

Trodde ikke det skulle bli så enkelt

Can innrømmer at det overrasket ham at Liverpool skulle rundspille Maribor så til de grader, etter at slovenerne klarte uavgjort på hjemmebane mot Spartak Moskva tidligere i gruppespillet.

– De gjorde en god jobb i de to foregående kampene mot Sevilla og Spartak Moskva. Maribor fikk uavgjort hjemme mot Spartak, og Spartak er et godt lag.

– Jeg visste ikke hva som ville skje, men vi var totalt fokuserte på kampen. Vi var 100% tilstede. Vi fikk en god start, og scoret et tidlig mål. Det var veldig bra for oss.

Mo skaper sjanser

Can har latt seg imponere av sin nye lagkamerat, Mohamed Salah, som nå har gjort åtte mål på 13 kamper etter overgangen fra Roma.

– Han er alltid i stand til å score mål. Han er rask, og han skaper sjanser. Han er en strålende spiller, og en strålende signering av oss. Han gjorde en veldig bra jobb i denne kampen.

– Men det er vanskelig å trekke frem enkeltspillere, da alle gjorde det bra. Alle spilte bra, og det er slik vi må gjøre det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]