Er tilbake på Melwood

Adam Lallana er kommet hjem fra Qatar.

16. okt 2017 kl 13.26 Einar Kvande

Liverpool FC opplyser at Adam Lallana har returnert til Melwood for å ta fatt på siste del av sitt rehabiliteringsprogram etter lårskaden som har holdt midtbanespilleren ute av spill siden begynnelsen av august.

Lallana satte kursen mot Qatar i forrige uke, og har de siste dagene drevet rehabiliteringstrening ved en spesialklinikk der. Via sin Instagramkonto har han gjort det kjent at han «har følt seg sterkere for hver dag som går».

29-åringen vil nå bli fulgt opp videre av Liverpools medisinske staøtteapparat på Melwood, og Jürgen Klopp kan ha berettiget håp om å ha spilleren tilgjengelig til møtet med Lallanas gamle klubb, Southampton, den 18. november.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]