Flyr til Slovenia i dag

Det er tett mellom kampene nå, og allerede i morgen kveld skal Liverpool i aksjon igjen.

16. okt 2017 kl 08.57 Einar Kvande

Denne gang er det Champions League som gjelder, hvor Liverpool møter Maribor i Slovenia.

Maribor vant den slovenske ligaen forrige sesong, og har også fått en god start denne sesongen. Så langt er de ubeseiret i seriespillet. Åtte kamper er vunnet og fire er spilt uavgjort. Likevel ligger de to poeng bak Olimpija Ljubljana på førsteplass.

I Champions League åpnet Maribor sesongen med 1-1 mot Spartak Moskva på hjemmebane, før det ble et klart 3-0 tap for Sevilla i Spania.

Maribors trener er Darko Milanic. Et navn enkelte kanskje drar kjensel på fordi han var Leeds-manager i 32 dager(!) i 2014. Han har ledet Maribor i to perioder, og har vunnet fem ligamesterskap og fire cupmesterskap med klubben. Han har en fortid som spiller i Partizan Beograd og Sturm Graz, og fikk 42 landskamper for Slovenia. Han var for øvrig Slovenias kaptein under EM i 2000.

  • England dropper Lallana i november

    Liverpool har aldri møtt Maribor i en offisiell kamp. Faktisk har Anfield-klubben bare spilt en offisiell kamp i Slovenia tidligere. Det var i 2003, da det ble 1-1 mot Olimpija Ljubljana i den første kampen i første runde av UEFA-cupen. Michael Owen scoret gjestenes mål.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]