Spillerbørs:Forsvarstabber ødela kampen

Målscoreren får vår bestemannspris på det som var en tung aften i London.

22. okt 2017 kl 19.26 Arve Corneliussen

Simon Mignolet 3

Ruser ut og gjør det enkelt for Kane på 1-0. Bommer i feltet på 4-1. Har en god involvering når Son kommer alene gjennom, men alt i alt en skuffende kamp av belgieren.

Joe Gomez 4

En merkelig kamp av forsvarstalentet. Fra noen gode involveringer både fremover og bakover til det stikk motsatte. Opphever offside på 1-0. Gjør i store deler av kampen en grei figur når han blir flyttet inn på stopperplass.

Joël Matip 4

Spilte faktisk en godkjent første omgang på tross av resultatet. Inntil Tottenham fikk en dødball og kameruneren serverte Dele Alli med en fryktelig klarering. Så nervøs ut etter feilen.

Dejan Lovren 2

31 grusomme minutter for kroaten. Stod ikke for feilen på det første målet, men ble merkelig passiv likevel. Merkelig feilvurdering i forkant av 2-0. Slet hver gang Tottenham spilte bak ham – noe det så ut som hjemmelaget hadde planlagt å gjøre.

Alberto Moreno 6

I denne kampen er det ikke den hurtige venstrebacken som skal lastes for målene. Kommer flere ganger på gode løp fremover, men klarer ikke å skape de helt store farlighetene etter gode innleggsmuligheter.

Emre Can 4

Klarte bare ikke å henge med Tottenhams midtbanespillere i starten av kampen. Ble flyttet ned på høyreback etter en halvtime spilt. Upresis i pasningsspillet med en gang pasningene skulle fremover, og på etterskudd hele kampen.

James Milner 5

Heller ikke Milner treffer på pasningene som går fremover i banen. Blir litt for treg mot Tottenhams fotrappe midtbanespillere defensivt. Jobber som alltid knallhardt, men får ingenting ut av strevet.

Jordan Henderson 6

Henger litt bedre med når Tottenham kontrer enn hva hans midtbanekollegaer gjør. Det blir mange pasninger til siden, men den målgivende pasningen til Salah er verdensklasse.

Mohamed Salah 7 LB

Var involvert stort sett hver gang Liverpool skapte noe. Fikk det vanskelig mot Aurier, som faktisk matchet egypteren på fart, men kom seg likevel forbi flere ganger. Bra løp og god avslutning på målet.

Roberto Firmino 5

Åpner bra. Vinner et par dueller og har noen fine bevegelser, og gjør en strålende gjenvinningsjobb i forkant av Liverpools mål. Blir etter hvert helt usynlig og blir byttet ut.

Coutinho 6

Fikk det fryktelig vanskelig. Hadde en biesverm bestående av Tottenham-spillere på seg hver gang han fikk ballen. Klarte likevel å skape sjanser ved noen anledninger, og er bare en utrolig Lloris-redning unna en vakker scoring.

Alex Oxlade-Chamberlain 6

Fryktelig utgangspunkt, men leverer en god søknad til å få starte mot Huddersfield. Fine driblinger, fine løp og fine innlegg. Det blir ikke noe resultat ut av det, men kunne fort ha blitt det på en bedre Liverpool-dag.

Daniel Sturridge

Blir byttet inn for Firmino i det 77. minutt. Går inn på topp, men er veldig lite involvert.

Marko Grujic

Får sju minutter for Emre Can på tampen. Rekker ikke å markere seg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]