Gerrard tror fortsatt på suksess for LFC denne sesongen

Steven Gerrard har klokketro på Jürgen Klopp og mener de røde kan slå tilbake, allerede i de neste kampene mot Manchester United og Tottenham.

3. okt 2017 kl 14.45 Torbjørn Flatin

- Ligaen lyver ikke, Liverpool er hvor de skal være. Det jeg imidlertid vil si er at jeg trives med å se hvordan laget spiller for tiden, forklarte Gerrard til Sky Sports.

- Jeg elsker manageren. Jeg mener han har tatt laget og klubben fremover. Det er mye som er spennende.

- Det er klart at ting kunne ha vært litt bedre hvis sjanser hadde gått inn og individuelle feil hadde blitt unngått, men vi har bare spilt sju kamper og Liverpool har kapasitet til å sette sammen en lang rekke med seire.

- Jeg har stort tro på at denne sesongen fortsatt kan gi suksess, enten det er i ligaen, i Europa eller i FA-Cupen. Jeg har virkelig tro på denne manageren.

Best mot topplagene

- Dette er kamper hvor Liverpool synes å svare på kritikerne etter at Jürgen Klopp kom, og de har gjort prestasjoner av topp klasse, kommenterer Stevie G videre når han blir forespeilet at Liverpools neste kamper i Premier League er mot Manchester United og Tottenham.

- Så vidt jeg vet har Liverpool den beste statistikken kamper topplagene imellom. Jeg tror Liverpool bare klør etter å komme i gang etter landskampsoppholdet, da jeg tror de kan slå tilbake umiddelbart.

- Med et godt resultat eller to ville de være tilbake blant topp fire.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]