Har sendt Lallana til Qatar

Adam Lallana har ikke spilt en eneste kamp denne sesongen på grunn av en alvorlig lårskade, men midtbanespilleren kan være tilbake i november.

9. okt 2017 kl 18.48 Einar Kvande

Dominic King i Daily Mail melder at Adam Lallana sikter seg inn mot et comeback etter lårskaden i midten av neste måned.

Mail-journalisten skriver at Liverpool har sendt Lallana til en spesial-klinikk i Qatar nå som han nærmer seg et comeback.

Lallana fikk skaden på trening den 4. august, og har vært sårt savnet på Liverpools midtbane i hele høst. Det er en avrevet muskel i venstre lår som har vært problemet. Skaden var så alvorlig at Lallana til å begynne med måtte gå på krykker, med foten i en støtteskinne.

Heldigvis var det ikke nødvendig med operasjon, og rehabiliteringen har gått bra. Mot slutten av september kom Lallana ut fra styrkerommet og begynte å løpe utendørs. Dersom alt går etter planen vil han være tilbake i spill i midten av november.

Det er først og fremst for å bryte opp de daglige rutinene at Liverpool nå velger å sende Lallana til Aspire-klinikken i Qatar. Et medlem av Liverpools medisinske stab reiser sammen med spilleren. Der vil han fortsette rehabiliteringsprogrammet, og få behandling av eksperter ved sportsklinikken.

Det er ikke uvanlig at Liverpool sender skadede spillere på opphold som dette under rehabiliteringen etter langtidsskader. Danny Ings var for eksempel på et lignende opphold i Miami tidligere i år.

Dominic King skriver at Liverpool ikke vil komme med noen spesifikk dato for et comeback for Lallana, men førstelagsspill i løpet av november har hele tiden vært et mål for 29-åringen. Det skulle passe bra for Jürgen Klopp, da laget hans skal spille 13 kamper på 44 dager etter neste landskampavbrekk.

Ingen ny fysioterapeut ennå

Liverpool har for øvrig fortsatt ikke ansatt noen ny sjefsfysioterapeut etter at Andy Renshaw fikk sparken. Matt Konopinski vil være fysioterapeuten som løper ut på banen dersom spillere trenger behandling mot Manchester United i helgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]