– Jeg blir alltid irritert når jeg ikke får spille

Andy Robertson har fått bare tre kamper for Liverpool etter overgangen fra Hull.

16. okt 2017 kl 11.56 Einar Kvande

– Dersom jeg ikke får spille blir jeg alltid irritert, men med årene har jeg lært å kanalisere denne frustrasjonen til å gjøre det bedre på trening isteden for å resignere, sier Andy Robertson i et intervju med BBC Sport.

Robertson var blant banens beste aktører da Liverpool slo Crystal Palace 1-0 i hans ligadebut for Anfield-klubben den 19. august. Etter dette har han kun vært involvert i 1-1 kampen mot Burnley hjemme på Anfield, og 2-0 tapet for Leicester i ligacupen på King Power Stadium.

Flere landskamper enn klubbkamper

Faktum er at Robertson har spilt flere kamper for Skottland (4) denne sesongen enn han har for klubblaget sitt!

– Jeg må bare være tålmodig, og forhåpentligvis vil dette snu slik at jeg får mer spilletid i Liverpool.

– Jeg er realist. Jeg vet hvor sterk Liverpool-troppen er. Jeg har vært veldig godt fornøyd med mine egne prestasjoner i de tre kampene jeg har fått spille.

– Jeg må bare være tålmodig, og ikke begynne å henge med hodet. Fortsetter jeg med det, vil forhåpentligvis alt ordne seg for meg. Jeg har tro på det.

Har gitt Liverpool to gode venstrebacker

– For meg og Moreno er det slik at enten så starter vi, eller så er vi på tribunen. Vi har flest offensive spillere på benken. Spillere som kan komme inn og forandre kampen, noe vi vanligvis trenger.

– James Milner spilte venstreback hele forrige sesong, og mange trodde Moreno var ferdig i Liverpool. Men han har jobbet veldig hardt på trening, og har spilt bra etter at han fikk sjansen.

– Det er litt frustrerende for meg, for det var trolig kjøpet av meg som fikk ham til å heve seg. Så jeg tror jeg har gitt Liverpool to gode venstrebacker.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]