– Jeg har aldri hatt noe ønske om å bli manager for Manchester United

Jürgen Klopp avfeier påstander om at han tidligere i karrieren uttrykte ønske om å bli manager for Liverpools erkerival.

13. okt 2017 kl 20.39 Einar Kvande

Det var Klopps tidligere manager i Mainz, Eckhard Krautzun – en nær venn av Alex Ferugson – som tidligere denne uken hevdet at Klopp hadde fortalt ham at han ønsket å bli manager i Premier League en dag, og at hans «favorittklubb ville vært United».

– Jeg har hørt om dette intervjuet med min tidligere manager, bekreftet Klopp under sin pressekonferanse i dag.

– Jeg har virkelig sansen for Eckhard Krautzun. Jeg tror ikke han husker 100% riktig hva som ble sagt her, men jeg finner påstanden fornøyelig.

– Jeg tviler ikke på at han tror det var slik han beskriver det, men jeg var spiller under Eckhard. Hvordan kunne jeg som en helt gjennomsnittlig spiller i Mainz ha sagt til min manager: «Forresten, dersom jeg blir manager, ville jeg elsket å lede Manchester United.»?

– Folk synes kanskje jeg er litt sprø, men så sprø er jeg ikke!

– Jeg har aldri tenkt i de baner.

– Eckhard var, og er fortsatt, en stor beundrer av Alex Ferguson. Første gang jeg møtte ham hadde han en Manchester United-genser på seg. Det som trener for Mainz. Kanskje han har glemt det!?

– Påstandene var fornøyelige, men dessverre var det flere ting i artikkelen som ikke akkurat stemmer med virkeligheten. Jeg lo da jeg leste det, men alt var nok ikke slik han fremstilte det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]