ENDELIG SATT DEN  Alex Oxlade-Chamberlain gjorde ingen feil alene med keeper, etter å ha blitt spilt fri av Daniel Sturridge.

Jublet over sin første Liverpool-scoring

Alex Oxlade-Chamberlain håper han imponerte Jürgen Klopp såpass i innhoppet mot Maribor at han får mer spilletid fremover.

Liverpools nummer 21 entret banen etter 56 minutter i Slovenia, på stillingen 5-0, og gjorde gjestenes sjette mål en halvtime senere.

– Jeg er kommet til et lag der det er hard konkurranse om plassene. Vi er inne i en viktig fase av sesongen, hvor vi ønsker å komme skikkelig i gang etter noen kamper hvor resultatene ikke helt har gått vår vei, uttalte Oxlade-Chamberlain til BT Sport etter kampslutt på Ljudski vrt.

– Alle kjemper for en plass på laget, og jeg er klar til å spille når jeg får muligheten, slik som i denne kampen. Jeg må fortsette utviklingen og lære en ny måte å spille på her. Jeg må bli vant til den, og så, når jeg får muligheter, må jeg forsøke å gjøre det så bra som mulig.

Tok ikke foten av gasspedalen

Oxlade-Chamberlain føler at spillerne fulgte Jürgen Klopps plan for aggressivt press til punkt og prikke mot Maribor.

– Jeg synes vi startet kampen med den rette intensiteten. Manageren sa at det ofte blir vanskelige kamper når man kommer til plasser som dette, og understreket at vi ikke måtte ta lett på oppgaven. Han sa at innsatsen måtte være 100% hele tiden, og jeg synes guttene gjorde det fra første fløytesignal av.

– Til og med i pausen ba han om at laget presset bedre, og oppfordret alle til å stå på videre. Guttene responderte bra på det, og vi fikk det resultatet vi fortjente. Vi var kliniske i denne kampen, og satte alle sjansene våre. Nesten alle i alle fall.

– Det føles som vi har mange mål i oss hver kamp, men vi har bare ikke lykkes helt med avslutningene tidligere.

– Vi skaper mange sjanser, og jeg hører folk si at statistikken viser at Liverpool har hatt 20 avslutninger per kamp. Fortsetter vi slik, med å skape sjanser og legge ned en stor arbeidsinnsats, vil målene forhåpentligvis komme. De gjorde i alle fall det i denne kampen.

Del

Alex Oxlade-Chamberlain

10.12.2017 23:08

– Vi fortjente mer

01.12.2017 11:18

Oxlade-Chamberlain om sine tre første måneder i Liverpool

Alex Oxlade-Chamberlain begynner å bli varm i Liverpool-trøya.

29.11.2017 10:15

Ox letter på sløret rundt Klopps rotasjonspolitikk

Alex Oxlade Chamberlain fikk en sjelden mulighet fra start i Premier League mot Chelsea. Han forventer å få flere sjanser i startelleveren frem mot jul.

Maribor

02.11.2017 20:30

Trent er blitt Champions League-backen

Det er opplest og vedtatt at Loris Karius er Liverpools Champions League-keeper. Det virker også som Trent Alexander-Arnold er Liverpools høyreback i turneringen.

02.11.2017 20:07

– Vi er blitt bedre mot defensive lag

Det er konklusjonen til Emre Can etter 3-0 over Maribor.

02.11.2017 00:39

– Tålmodighet er en dyd

De tre poengene var viktigst for Jürgen Klopp på en kveld hvor Sevilla slo Spartak Moskva.

Siste Til vår nyhetsoversikt
23.02.2018 kl 23:26

- Vi må finne fightergløden

Jürgen Klopp understreker at storseier mot Porto vil ikke medføre at det tas lett på en hjemmekamp mot West Ham.

+
23.02.2018 kl 22:52

Motstanden i Champions League bekymrer ikke Klopp

Jürgen Klopp så alle kampene i Champions League denne uka, men ble ikke skremt.

+
23.02.2018 kl 19:02

West Ham til Anfield med selvtillit og angripere i form

David Moyes er klar over den offensive trusselen som Liverpool besitter, men sier at han selv har spillere som nå presterer.

+
23.02.2018 kl 15:44

Glad for et pusterom

Jürgen Klopp er glad for at hans lag nå har fått god tid til å forandre fokus fra en vellykket og stor kamp ute i Europa, og tilbake til ligaspillet og hva West

+