Klopp har sparket sjefen for sine fysioterapeuter

Jürgen Klopp vil gjøre nok en forandring på sin stab den nærmeste tiden, etter at fysioterapeut Andy Renshaw er blitt fjernet.

7. okt 2017 kl 19.32 Torbjørn Flatin

Velinformerte Chris Bascombe i Telegraph informerer om sparkingen av Andy Renshaw og betegner den som «et sjokk».

Renshaw ble flyttet opp i en lederrolle for klubbens fysioterapeuter for bare 15 måneder siden, etter å ha arbeidet på Liverpools ungdomsakademi siden 2009. Han erstattet da Chris Morgan, som hadde lang fartstid i LFC og nå holder til i Crystal Palace.

Disse rokkeringene inngår i en rekke forandringer som Klopp har gjort i sin stab siden han kom til klubben for to år siden. Mange vil kjenne til Andreas Kornmeyer, som ser nærmest ut som en kloning av sjefen sjøl og som er fysisk trener, og som kom fra Bayern sommeren 2016. Christopher Rohrbeck kom fra Mainz, en av de tidligere klubbene til Klopp, som en ny fysioterapeut i sommer.

Andy Renshaw hevdet nylig i et intervju til nettstedet «Rousing The Kop» at antallet muskelskader, skader som det er mulig å forebygge, var gått drastisk ned siden han ble flyttet til Melwood.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]