Klopp var rasende etter Tottenham

Joel Matip kan forstå kritikken som har kommet.

30. okt 2017 kl 13.02 Arild Skjæveland

Liverpool kom tilbake på vinnersporet med 3-0 mot Huddersfield, men forrige ligarunde og det som skjedde på Wembley er fortsatt tema. Joel Matip forteller om en rasende manager.

– Han holdt ikke tilbake, og sa det direkte. Han sa at det ikke var godt nok, og var veldig ærlig om hva som måtte endres. Etter at han hadde sagt det så begynte forberedelsene til neste kamp. Du kan ikke dvele ved det, men snakke om det og så komme deg videre og forbedre deg, sier Joel Matip til Liverpool Echo.

– I denne klubben er forventningene store. Om all kritikken er fortjent? Jeg vet ikke - kanskje. Jeg må bare gjøre mitt beste og fortsette. Mot Tottenham gjorde jeg og resten av laget feil, og vi ble kritisert. Slik er livet i en stor klubb, som profesjonell fotballspiller.

Kan ikke høre på all kritikk

Ragnar Klavan fikk kort tid til forberedelser, da han ble kastet inn for en skadet Dejan Lovren etter oppvarmingen på lørdag.

– Det var tøft å miste Dejan i oppvarmingen. Ragnar Klavan gjorde det bra da han kom inn og var klar, selv uten en skikkelig oppvarming.

– Forrige uke var ikke forsvaret vårt bra, og vi vet det. Vi fikk kritikk, men du kan ikke ta det personlig eller la deg påvirke av det. Du må bare tenke på hvordan du gjorde det, hva du kan forandre og forbedre. Dette er ting du må ta med deg. De andre tingene som ble siktet mot Dejan trenger du ikke å høre på.

– Vi vet at vi hadde mange problemer mot Tottenham. Jeg skapte problemer, jeg hadde skyld og gjorde feil, så jeg er så klart ikke fornøyd. Vi må jobbe for å bli bedre uke for uke.

– Vi er veldig unge, holder sammen, og vil forbedre oss. Spillerne i dette laget ser frem til hva vi kan bli, og hvordan vi kan utvikle oss. Vi trives sammen som del av dette laget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]