Klubben ønsker å hjelpe fans med reisen til Arsenal-kampen

Peter Moore opplyser at Liverpool FC er villige til å hjelpe fans slik at de kommer seg hjem fra London den 22. desember.

20. okt 2017 kl 11.54 Einar Kvande

Moore innrømmer at det ikke var ideelt med kveldskamp mot Arsenal på Emirates fredag 22. desember, men mener det er bedre for supporterne enn kamp på julaften.

Drøyt 3000 tilreisende Liverpool-fans vil være tilstede på Emirates, og Liverpools daglige leder har startet diskusjoner med Liverpools Supporters Trust og Spirit of Shankly for å hjelpe dem med reisen. Det kan bli snakk om å sette opp ekstra busser for å få fans hjem til Liverpool etter kampen.

– Først og fremst må vi gi Premier League og Sky Sports honnør for å ha lyttet til supporterne og til Liverpool FC, ved å ikke sette opp kampen på julaften, sier Moore til Liverpool Echo.

– De skal ha ros for å ha vist fleksibilitet. De har kommet frem til en avgjørelse som er bedre enn at våre supportere måtte reise til London på julaften, med alle de problemene det ville ha medført for dem.

– I Liverpool FC tar vi aldri våre supportere for gitt, og selv om det å flytte kampen til fredag kveld er bedre enn alternativet, er heller ikke det noen ideell løsning for de som må reise til London i en travel førjulstid.

– Derfor ønsker vi nå å se på hva vi kan gjøre for å hjelpe disse supporterne som planlegger å dra på kampen, og vi er allerede i dialog med representanter for supporterskaren, inkludert Liverpool Supporters Trust og Spirit of Shankly, slik at vi kan diskutere de mulighetene vi har, avslutter Moore.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]