– Mentalt sterkere av skaden

Etter 28 mål sist sesong og sju så langt i denne, håper Harry Wilson han snart får sjansen på førstelaget igjen.

26. okt 2017 kl 14.52 Arve Vassbotten

Det gror godt i de yngres rekker i Liverpool om dagen. 17-åringen Rhian Brewster imponerer for tiden i U17-VM i India, men han er ikke den eneste som har gjort det sterkt på U23-laget til Liverpool.

20 år gamle Harry Wilson fikk en dårlig start på sesongen med en akillesskade, som ødela preseason. Men etter at han kom tilbake har han scoret 7 mål, og ble kåret til Premier League 2s beste spiller i september.

Mental læring

– Det var veldig frustrerende for meg, fordi forrige sesong var veldig bra på et personlig plan. Jeg endte sesongen med å dra på landslagsopphold med Wales. Jeg kom tilbake til preseason med en ide om å prøve å imponere manageren, men ble da skadet. Det var smertefullt, sier Wilson.

– Jeg lærte mye mentalt da jeg var ute, og nå er jeg tilbake og håper å fortsette der jeg slapp siste sesong. Man kan ikke la seg påvirke av skader i fotball, for du får kanskje bare en eller to sjanser og derfor er det så viktig å være mentalt forberedt når du får muligheten.

28 mål i fjor

Og det er ikke rart Wilson ønsker å følge opp forrige sesong. Da scoret han 28 mål for U23-laget. Målet er selvsagt å bli en førstelagsspiller i Liverpool.

– Det var spesielt å debutere sist sesong for klubben jeg har spilt for siden jeg var åtte år gammel og som jeg elsker. Det var stort for meg, men jeg vil ikke at det skal bli med den ene kampen, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]