Mignolet beholder plassen

Simon Mignolet er fortsatt Liverpools nummer én.

27. okt 2017 kl 23.51 Arild Skjæveland

Det blir ikke bytte av målvakt mot Huddersfield. Mange spekulerte i om Simon Mignolet hadde spilt seg ut av laget mot Tottenham og at tiden var inne for Loris Karius igjen. Det skjer ikke.

– Simon vil spille, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo.

Ville vært urettferdig

Manageren mener det ville vært urettferdig å bytte ut belgieren etter én dårlig kamp.

– Jeg har ikke tenkt ett sekund på å gjøre forandringer i denne posisjonen. Det ville absolutt vært urettferdig, svarte manageren på spørsmål om det ville vært strengt å bytte ham ut etter kampen på Wembley.

– Om Simon kunne gjort det bedre for det fjerde målet og slått ballen lenger ut? Ja. Med Dejan og førstemålet - det var 100 prosent kollektivet. Det andre målet er vanskelig å forsvare, men det er samme situasjon igjen. 99 av 100 ganger fikser vi det.

– Det er den første feilen jeg kan huske fra Simon i de siste ukene. I denne verdenen får han gjennomgå. Kritikken er streng, men slik er det.

Fortsatt få skudd imot

Liverpool har sluppet inn 16 scoringer på ni kamper, og har sin verste start defensivt på 53 år.

– Se på statistikken. Vi slipper ikke til mange avslutninger på mål. Tre mot Watford i den første kampen av sesongen, hvor slike ting kan skje. Så ta City og Tottenham-kampen, og allerede der har du 12 baklengs, som ikke er bra.

– Vi ignorerer det ikke. Vi har gjort feil, det er sant. Feilene mot City er annerledes, da vi hadde én mann mindre og ikke var smarte nok. Vi må jobbe hardt med detaljene, og har gjort det denne uka. Vi har hatt tid til å trene, og forhåpentligvis vil alle se det på lørdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]