Vi fulgte kampenSlo United 3-1

Liverpool var det klart beste laget i U23-kampen.

23. okt 2017 kl 19.26 Arild Skjæveland

I kveld spilte Liverpool U23 borte mot Manchester United. Vi fulgte de viktigste hendelsene i 3-1 seieren i denne saken.

Sluttrapport

Der var det slutt - og Liverpool slår Manchester United 3-1. Det var fullt fortjent. Liverpool dominerte i banespillet, og hadde de fleste og beste sjansene.

Manchester United utlignet til 1-1 på sin første sjanse, men Liverpool klarte å riste det av seg og få de målene de fortjente utfra banespillet - ved Marko Grujic og Harry Wilson

Danny Ings spilte hele kampen, og burde så absolutt ha scoret både ett, to, og kanskje tre mål i denne kampen.

Liverpool slo så absolutt tilbake etter tapet mot Derby sist. Avstanden ned til Everton på andreplass i ligaen er nå fem poeng - men de helrøde har spilt én kamp mer.

2. omgang

92. min: Manchester United farlig frempå. Treffer først tverrlegger, og så utsiden av stolpen.

90. min: Det legges til tre minutter.

86. min: Wilson går av banen. Inn kommer Bobby Adekanye.

81. min: Fantastisk keeperspill av Grabara. Gjør en flott beinparade og redder fra Bohui som er alene gjennom.

74. min: Wilson 3-1! Langt utspark fra Grabara. Grujic stusser ballen videre mot toppscorer Harry Wilson. United-forsvaret kløner, og Wilson får avsluttet fra 16 meter. Det gjør han sikkert, nede i hjørnet.

73. min: Cameron Brannagan kommer inn for Matty Virtue.

72. min: United ekstremt nære ny utligning. Godt slått frispark fra høyresiden. Ballen faller ned hos Joshua Bohui, men Grabara får reddet forsøket hans fra tre meter.

70. min: 2-1 Grujic! Der sitter den. Det er veldig fortjent. Godt slått corner av Ben Woodburn. Marko Grujic knuser sin oppasser i lufta og header ballen ned i det lengste hjørnet.

61. min: 1-1. James Wilson utligner for United. Det meste har handlet om Liverpool denne første timen, men her blir de straffet av et effektivt hjemmelag. Verken Flanagan eller Grujic klarer å stoppe Joshua Bohui som bryter gjennom og spiller til kaptein Wilson. Han avslutter sikkert i mål. En ganske lik scoring som Ejaria sin i førsteomgang.

56. min: Manchester United redder på strek! Der er Ings så nære, så nære… Keeper må gi retur på Harry Wilsons avslutning. På returen får Ings ballen på mål, men treffer Uniteds forsvarer på strek. Nå må det da snart komme et mål til her.

55. min: Innlegg fra høyresiden for United, som går mot mål og gir Grabara trøbbel - men han løser det bra.

46. min: Strålende ball fra Alexander-Arnold over Uniteds forsvar. Danny Ings har en god førstetouch, men blir forstyrret i avslutningsøyeblikket og han setter den over. Der burde nok den tidligere Burnley-spilleren ha scoret.

Pauserapport

Liverpool var det klart beste laget i den første omgangen. Manchester United har hatt et par halvsjanser, men det er Liverpool som har dominert banespillet, vunnet duellene og skapt sjansene. Ovie Ejaria har scoret kampens eneste mål, men det burde og kunne ha vært flere mål.

Danny Ings har vært farlig frempå flere ganger, mens Ben Woodburn og Trent Alexander-Arnold også kunne ha kommet på scoringslista.

1. omgang

45. min: Det legges til to minutter.

44. min: Trent Alexander-Arnold får ballen over muren, men keeper får bokset forsøket ut til corner.

43. min: Stygg takling på toppscorer Harry Wilson utenfor voksen. Waliseren har tydelig vondt, men kommer seg på beina. Nå har Liverpool frispark i en bra skuddposisjon.

35. min: Så nære 2-0! Ings utnytter en feil i United-forsvaret, og tar ballen med seg inn i feltet. Han slår ut til Alexander-Arnold heller enn å avslutte selv. Trent skyter i nettveggen fra skrått hold.

27. min: Nesten for Ings! Fantastisk innlegg fra Trent Alexander-Arnold fra høyrekanten, og en forsvarer får kastet seg frem og får en touch på ballen slik at Ings ikke får avsluttet fra tre meter.

14. min: 1-0 Liverpool! Der sitter den. Woodburn vinner ballen på midten, tar den med seg, og spiller til Ovie Ejaria. Hans førstetouch ser ut til å ha spolert muligheten, men han stopper opp, passerer backen og setter den kaldt ned i lengste hjørne. Flott scoring!

12. min: God kontring av Critchleys menn. Harry Wilson prøver å finne Danny Ings på åpent mål, men pasnigen er litt for hard for at han kan skli den inn.

10. min: Liverpool har vært det beste og førende laget her i starten, og kommer nærmere og nærmere.

5. min: Der skal Woodburn score. Glimrende innlegg fra høyrekanten, og han får heade helt upresset fra 5-6 meter. Headingen går over.

3. min: Hjemmelaget kommer til kampens første sjanse, når Wilson blir spilt gjennom. Han skyter i nettveggen.

1. min: Manchester United setter i gang kampen.