– Mot et topplag er ikke ett poeng på hjemmebane så ille

Rafael Benitez var godt fornøyd med ett poeng mot Liverpool, men mener at hans eget lag fort kunne stukket av med full pott i sluttminuttene.

1. okt 2017 kl 22.13 Einar Kvande

– Vi fikk ett poeng på hjemmebane, noe som ikke var for mye, men mot et topplag er det ikke så ille heller, uttalte Benitez på sin pressekonferanse etter kampen.

– Til syvende og sist er jeg veldig godt fornøyd med resultatet mot et topplag som har skapt sjanser mot alle. Ett poeng på hjemmebane er ikke topp, men det er bra mot et lag som Liverpool, og du må være fornøyd, la han til.

– Liverpool hadde ballen, og vi måtte satse på kontringer. Vi kunne kanskje ha utført kontringene litt bedre, og da kunne vi fort ha snakket om et annet resultat.

– Vi spilte mot et veldig godt lag. Jeg ble spurt om deres kvaliteter før kampen, og ja, vi visste om dem. Vi visste at Coutinho ville skyte fra utenfor straffefeltet, vi visste om Mané, Salah, Firmino, Sturridge og Solanke. De er veldig farlige, så å stoppe dem alle på samme tid, det er nesten umulig.

– Guttene gjorde en god jobb, og med litt mer ro med ballen kunne vi ha fått et mål til.

Imponert over eget lags prestasjon

Benitez ble spurt om han var overrasket eller imponert over Liverpool.

– Jeg var egentlig ikke overrasket. Imponert? Ja, mer eller mindre.

– Vi visste at de var veldig gode, og de har mange kvalitetsspillere. De er farlige på dødballer, i en mot en-situasjoner, på innlegg, på skudd fra utenfor feltet og alt mulig.

– Vi visste at dette er et veldig godt lag, noe som er grunnen til at jeg er imponert over mitt eget lags prestasjon. Vi jobbet veldig hardt, og jeg følte at dersom vi i sluttminuttene hadde vært litt bedre med ballen så kunne vi ha tatt alle tre poengene, avsluttet Newcastle-manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]