Overveldet over fansens støtte i motgang

Liverpool har bare vunnet en av sine åtte siste kamper i alle turneringer.

17. okt 2017 kl 09.02 Einar Kvande

Liverpool-spillerne ble applaudert av banen etter 0-0 mot Manchester United i helgen. Det setter forsvarsspiller Joe Gomez pris på.

– Vi har vært gjennom en periode som har vært frustrerende både for fansen og for oss spillerne, men man kunne høre etter lørdagens kamp at vi fortsatt har deres fulle støtte, uttaler Gomez til Liverpool Echo.

– De løfter oss frem, og det er vi takknemlige for. Det er stort. Vi vet hvilken kraft som bor i disse supporterne, fortsetter forsvarsspilleren.

– Generelt har prestasjonene våre vært gode, men vi har bare ikke fått resultater som har stått i stil med spillet.

Fikk ikke spille i Moskva

Gomez er tilgjengelig igjen til kveldens kamp mot Maribor, etter at han måtte stå over forrige Champions League-kamp, mot Spartak i Moskva, etter at han ble utvist mot Sevilla i den første gruppespillkampen i turneringen.

London-gutten tror ikke at bare en seier på de åtte siste kampene har påvirket selvtilliten i negativ retning.

– Selvtilliten er ikke noe problem, selv om det på ingen måte føles som vi har vunnet åtte kamper. Men det er ikke slik at vi har spilt dårlig. Vi har bare manglet en scoring her og der.

– Vi må bygge videre på det vi har gjort riktig, og komme oss videre. Jeg er sikker på at resultatene vil begynne å gå i vår favør snart.

Frustrerende resultater

– Begge Champions League-kampene våre så langt har vært frustrerende. Vi skulle ha slått Sevilla, og vi skulle trolig ha vunnet i Moskva også.

– Vi må benytte disse kampene mot Maribor til å forbedre vår posisjon i gruppen. Vi er fortsatt i en brukbar posisjon.

Gomez spilte en meget god kamp mot Manchester United på lørdag, og ser på Jose Mourinhos defensive taktikk på Anfield som et kompliment til Liverpools lag.

– Alle som kommer til Anfield vet at de ikke får noen lett oppgave. Vi betrakter oss selv som et topplag, og våre offensive kort gjør at motstandere ofte legger seg bakpå mot oss, avslutter han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]