John Aldridge:– På tide å vrake Lovren

John Aldridge mener Dejan Lovren bør plasseres på sidelinjen en stund framover.

24. okt 2017 kl 08.50 Arve Vassbotten

John Aldridge skriver i sin faste spalte i Liverpool Echo at «Liverpool og Dejan Lovren forsvarer seg dårligere enn et skolelag», han mener det er på tide å gi Joe Gomez tillit i midtforsvaret.

«Det tidlige målet satte tonen for en latterlig defensiv oppvisning. Jeg ser mitt unge barnebarn spille fotball hver søndag, og der ser man ikke forsvarsspill som er så dårlig», skriver Liverpool-legenden.

Endre strategi borte?

Han mener 15 innslupne mål på bortebane sier sitt, og at tre av dem er kommet mot Watford, fem mot Manchester City og fire mot Tottenham.

«Vi måtte til og med score tre ganger for å vinne mot Leicester. Spørsmålet er nå om vi bør endre hvordan vi går inn i bortekamper? Akkurat nå spiller vi ganske likt det vi gjør hjemme og noen ganger kommer man ikke unna med det. Vi er ikke noe godt defensivt lag, vi opererer ikke som en enhet, og kommunikasjonen mangler. Du ser ikke at de snakker sammen. Det er ikke noen Jamie Carragher eller Sami Hyypia der som organiserer folk.»

Skutt i filler

Selv om Aldridge mener det var forskjellige som hadde feil på de ulike målene til Tottenham, mener han Lovren er personen som nå bør få hvile.

«Jeg synes Dejan Lovren så ut som han var skutt i filler etter det tidligere bytte. Han sliter og har gjort det en stund. Jürgen Klopp må kanskje gi Joe Gomez en periode som midtstopper. Han har kvaliteten, så la oss se hva han kan gjøre. Med Lovren må Klopp bare kanskje si: «hold deg i bakgrunnen, jobb hardt på trening og se om du kan komme tilbake til forsvarsspilleren vi vet du kan være».

Aldridge mener også Liverpool bør vurdere to defensive midtbanespillere på bortebane framover for å få mer defensiv trygghet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]