Se video– Håper at Coutinho og Lovren kan trene i dag

Vi fulgte Jürgen Klopp og James Milner sin pressekonferanse.

31. okt 2017 kl 14.30 Arild Skjæveland

Onsdag kveld spiller Liverpool sin fjerde Champions League-kamp under Jürgen Klopp, og sin andre hjemmekamp, når Maribor gjester Anfield.

Jürgen Klopp og James Milner møtte pressen på Anfield. Her kan du lese hva som ble sagt, og se pressekonferansen selv i vinduet over.

Klopp er på plass

Første spørsmål var om skadesituasjonen til Philippe Coutinho og Dejan Lovren.

– Jeg vet ikke om de blir klare for i morgen

– Vi har trening kl. 17.00. Slik det er nå håper jeg at begge blir involvert. Det gir oss en sjanse. Dersom de ikke trener så betyr det ikke at de er uaktuelle - spesielt ikke for Dejan. Trener han i morgen kan det være nok.

Det var også andre bekymringer etter kampen mot Huddersfield.

– Vi hadde noen små problemer etter kampen. Roberto Firmino hadde krampe, Joe kjente noe, så vi har tatt det litt med ro.

– Jeg tar aldri sjanser med lagoppstillingen. Dersom en spiller skal spille er han 100 prosent. Jeg snakker med det medisinske apparatet, og tenker ikke på rotasjon.

Han bekreftet at han kom til å stille med sitt beste mannskap.

– Jeg kan se for meg at noen tenker at vi ikke vil respektere Maribor etter 7-0. Dét resultatet utgjorde ikke en gang én prosent av analysen vår før kampen.

Dejan Lovren har mottatt trusler på sosiale medier. Manageren vil ikke svare på spørsmål om det på denne pressekonferansen, men skal snakke med spilleren på Melwood.

– Anfield burde alltid være et fort. Det betyr at vi må vinne hjemmekampene våre. Vi ønsker alle å gå videre til neste runde.

– Gruppen er fortsatt åpen, men jeg bryr meg ikke om gruppen. Jeg bryr meg om oss.

– Dersom vi vi skulle vinne 1-0, er jeg fornøyd.

– De har endret på noen posisjoner fra den første kampen. Vi har sett kampene, og respekterer Maribor mye.

Jürgen kunne fortelle at både Sadio Mané og Adam Lallana så bra ut, men ingen av de vil involveres i de to siste kampene før landslagspausen.

James Milner overtar

Jürgen Klopp er ferdig. Nå er det visekaptein James Milner som møter pressen.

– Du kommer ikke til gruppespillet i Champions League uten å være et godt lag. De vil ønske å slå tilbake, så vi må være på vårt beste.

Han fikk spørsmål om forrige sesong og jobben han gjorde som venstreback.

– Forrige sesong ble jeg bedt om å gjøre en jobb. Jeg sa at jeg ikke likte å spille venstreback, men laget kommer først. Jeg liker å spille midtbane og hjelpe laget. Nå ønsker vi to seire til før landslagspausen.

– Manageren fortalte meg i sesongoppkjøringen at han så på meg som midtbanespiller fra nå av.

– Europacupkvelder er alltid spesielle på Anfield. Atmosfæren utgjør en stor forskjell. Folk forventer at vi skal vinne, men vi må gjøre jobben.

Milner forteller at han har vært frustrert mens han har vært ute av laget.

– Det var veldig frustrerende, og du må prøve å presse deg inn igjen på laget. Forhåpentligvis har jeg gjort nok til å beholde plassen.

Han fikk spørsmål om Rhian Brewster, som vant U17 VM i helga.

– Han er definitivt et stort talent. Han scorer mål, har mye fart og er en fin fyr i tillegg.

– Resultatene våre har ikke vært så bra som vi skulle ha ønsket, men jeg vil ikke si at det er på grunn av Champions League. Adam Lallana har vært et stort savn for oss, mens Phil har hatt noen småskader. Jeg vil ikke legge skylden på europacupspill.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]