Jürgen Klopp:Lallana og Mané bør være klare etter landskamppausen

Dette sa Jürgen Klopp på fredagens pressekonferanse.

27. okt 2017 kl 12.58 Arve Vassbotten

Ca klokka 14 møter Jürgen Klopp pressen på Melwood for å snakke om lørdagens Premier League-oppgjør med Huddersfield. Vi følger pressekonferansen direkte her.

At Philippe Coutinho skal ha pådratt seg en lyskeskade blir garantert tema på pressekonferansen.

Om forsvaret

Har dere jobbet hardere med forsvarsproblemer denne uken?

– Vi har jobbet mer denne uken fordi vi har hatt tid til det. Vi må ha en reaksjon på ting. Jeg kan ikke gjøre den siste kampen større enn andre kamper. Men den er det siste vi husker og den ga ingen god følelse, sier Klopp.

– Vi tar det veldig seriøst. Vi analyserte på mandag, og tirsdag begynte vi å forberede oss på Huddersfield. Det er en annerledes kamp, men vi må forsvare oss bedre og vi vil ha ballen mye og må finne løsninger i den andre enden av banen. Vi trenger å finne tilbake selvtilliten og motet raskt etter en slik kamp. Huddersfield forsvarer seg godt, er gode på kontringer og setter pris på å spille i Premier League.

– Mot Manchester United parkerte de bussen og vant kampen. Så kanskje de vil forsøke å spille lignende her.

Har Lovren blitt påvirket av det som har skjedd etter kampen?

– Jeg vil ikke snakke om individuelle personer. Jeg er ikke en person som står med smarttelefonen når det er en ulykke istedenfor å hjelpe til. Men når jeg tenker på Dejan er det flere positive ting enn negative ting. Alt er ok. Han hadde en god treningsuke. Vi vet ikke ennå hvordan det blir med lagoppstillingen.

Om Wagner

– Jeg spurte ikke han hvordan han ville sette opp laget, og han spurte ikke meg. Det er hundre prosent spennende. Jeg er glad for at vi kan spille mot hverandre i Premier League. Men da jeg var mindre spilte jeg alltid mot bestevenner og likte ingen ting bedre enn å slå dem. Og han er min bestevenn og jeg føler det samme nå.

– Vår vennskap er en spesiell historie og det vil vare resten av livet uansett hva som skjer i denne kampen. Men jeg vil vinne kampen, og jeg vet han mener det samme. Uansett hva vi sier til hverandre i kampen, er over når kampen er over. Jeg har sagt verre ting til han enn noen andre i verden og vi er fortsatt venner.

Om Coutinho

– I forrige uke hadde han en ryggskade, men den ble bedre til kampen. Men denne uken har han litt problemer med adductor. Det er ikke helt sikkert ennå om han er ute i morgen, vi bestemmer det etter trening i dag, men han trente ikke i går.

Om Woodburn

– Han banker hele tiden på døra. Men det er et veldig godt tegn med den nye kontrakten, og at han signerer selv om han ser at det er vanskelig å komme på laget. Men i hans alder er det viktig å spille, og han spiller i U23.

Om Brewster

– Jeg liker ikke å gjøre ting for store. Vi hadde Rhian rundt oss allerede forrige sesong, før han fikk skade. Jeg så han ikke mens han var skadet, men da han kom tilbake etter 3-4 måneder så han helt annerledes ut. Han er veldig lik Ben Woodburn. Han tenker ikke på hvilket lag han spiller for, og er klar for å ta vanskelige steg.

– Vi har veldig mange spennende gutter for fremtiden, men det er fremtiden og vi må også bygge oss opp nå.

– Det er et veldig godt tegn at ungdomslagene til England gjør det så bra, det var slik det startet i Tyskland også og man ser hva de får igjen for det på seniornivå nå. Det er bra for England, men vi må skape muligheter for at de kan ta riktig steg til riktig tid.

Om Lallana og Mané

– Etter landskamppausen burde både Lallana og Mané være tilbake. Forhåpentligvis kan de være del av den normale treningen under pausen. Lallana var med på den felles oppvarmingen denne uken. De er på god vei.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]