Regner med det blir tøft

Emre Can ser frem mot lørdagens kamp.

13. okt 2017 kl 09.18 Arild Skjæveland

Liverpool har lagt en frustrerende måned bak seg. Etter 4-0 mot Arsenal før forrige landslagspause, var det ikke mye som gikk riktig frem til den neste. De helrøde har ikke spilt på Anfield på en måned - da det ble 1-1 mot Burnley.

– Det er alltid spesielt å spille på Anfield, og nå mot Manchester United etter noen uker borte. Vi gleder oss, ser frem til kampen og å spille på Anfield igjen, sier Emre Can til Liverpoolfc.com.

Regner med det blir tøft

Manchester United har enda ikke tapt i ligaen, og har kun sluppet inn to mål før turen går til Anfield i åttende serierunde.

– Det handler om Liverpool som by, supporterne og oss selv. Det kommer til å bli en veldig, veldig tøff kamp, fordi Manchester United har gjort det veldig bra så langt denne sesongen. Men vi vet at vi også er sterke, og gleder oss til kampen.

– Vi må gå hardt inn, prøve å dominere kampen og score mål når vi skaper sjanser. Så får vi se hva som skjer, sier han.

Can tenker at landslagspausen kan ha kommet på et bra tidspunkt.

– De siste ukene før landslagspausen var ikke så bra for oss, og vi fikk ikke resultatene vi ønsket. Men det var ikke så ille. Vi spilte god fotball, og i stort sett alle kampene dominerte vi, men klarte ikke å score. Det var ikke lett før landslagspausen, men vi må holde sammen og gjøre vårt beste. Da vil vi vinne kamper ijgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]