Rekker neppe møtet med United

Men Adam Lallana vil trolig være tilbake denne måneden

3. okt 2017 kl 18.43 Arild Skjæveland

Adam Lallana har vært ute hele sesongen etter den frustrerende lårskaden han pådro seg mot Atletico Madrid i tidlig august. Liverpool har savnet sin 29-åringen, men nå er han heldigvis på vei tilbake.

James Pearce i Liverpool Echo tror kampen mot Manchester United 14. oktober vil komme for tidlig for midtbanespilleren, men at han vil kunne gjøre sitt comeback i løpet av måneden.

I løpetrening

Lallana er tilbake i løpetrening, men er ikke i full trening. Klopp kommenterte situasjonen i forrige uke.

– For Adam har alt forløpt helt normalt. Det har det gjort fra første dag etter at han fikk skaden. Utviklingen har vært slik vi trodde den kom til å bli. Han løper utendørs nå, og gjør med det store fremskritt. Han har ikke problemer med skaden lenger. Vi må bare vente til muskelen blir en muskel igjen, om du kan si det på den måten. Du kan ikke skynde deg med dette. Men så langt har han ikke hatt noen tilbakeslag, og alt går bra, sa Klopp på pressekonferansen før Newcastle.

Liverpool skal spille fire kamper til i oktober. Det er Manchester United hjemme 14. oktober, Maribor borte 17. oktober, Tottenham borte 22. oktober, og Huddersfied hjemme 28. oktober.

Et comeback i en av de to siste kampene virker da som det mest sannsynlige for Adam Lallana.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]