Roberto tenker positivt

Liverpool har bare vunnet en av seks kamper i september, men Roberto Firmino er likevel optimist foran ettermiddagens kamp i Newcastle.

1. okt 2017 kl 10.05 Einar Kvande

To tap og tre uavgjortkamper i september har ikke gått ut over selvtilliten, insisterer Firmino i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Vi har spilt uavgjort i noen kamper, men vi spillerne tenker alltid positivt og ser alltid frem til neste kamp. Selvsagt er det ikke bra å spille uavgjort eller tape. Vi ønsker alltid å vinne. Men dersom vi får et dårlig resultat prøver vi alltid å heve oss, og rette på ting i neste kamp. Vi tenker alltid positivt, fortsetter brasilianeren.

– Denne kampen er like viktig som alle andre kamper. Vi vil forsøke å vinne den, og alle andre kamper vi skal spille.

– Det er alltid en god følelse å vinne. Jeg elsker å vinne, og hater å tape. Det føles veldig bra når du kan vinne mange kamper på rad. Det er viktig for hele laget å vinne, for det gir oss selvtillit foran neste kamp.

Newcastle med ni poeng

Dagens motstander, Newcastle, har fått en solid start på Premier League-sesongen under Rafael Benitez sin ledelse. «Skjærene» har ni poeng fra sine seks første kamper, og er dermed bare to poeng bak Liverpool foran dagens kamp.

– Dette blir definitivt en vanskelig kamp, det er det ikke tvil om. Men vi skal reise dit og kjempe til vi skaper målsjanser, og kjempe for seieren, slik vi alltid gjør, sier Firmino.

– Jeg har vært her i tre år, og vet at Newcastle spiller veldig tøft. De har gode spillere av høy kvalitet, så det blir en veldig vanskelig kamp for oss.

Kan klatre opp på fjerdeplass

Med seier i dag vil Liverpool klatre opp på 14 poeng. Det er like mange som Tottenham på tredjeplass, og ett mer enn Chelsea som akkurat nå innehar fjerdeplassen på tabellen.

– Det vil i så fall være et godt steg fremover. Det er alltid kjekt å vinne. Selvsagt må vi gjøre oss fortjent til seieren. Men vi blir bedre steg for steg, og det er selvsagt alltid bra å vinne kamper, konkluderer Firmino.

Newcastle United vs Liverpool ser du på TV 2 Sport Premium klokken 17.30 i ettermiddag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]