Sene brasser

Philippe Coutinho og Roberto Firmino vil få et kappløp med tiden for å bli spilleklar til neste ligakamp mot Manchester United, etter spill i Brasil.

5. okt 2017 kl 16.01 Torbjørn Flatin

Et ikke ukjent fenomen, men Philippe Coutinho og Roberto Firmino vil være de som kommer senest tilbake til Liverpool etter et landskampsopphold.

Brasil spiller hjemme mot Chile kl 01.30 norsk tid, natt til onsdag. Liverpools representanter vil så ta privatfly sammen med Ederson, Fernandino, Gabriel Jesus og Danilo fra Manchester City, og Willian fra Chelsea, før de melder seg til trening på Melwood på torsdag, ifølge Liverpool Echo. Dette er to døgn før ligarunde 8 starter med formiddagskamp (13.30) mellom Liverpool og Manchester United på Anfield.

Brasil er allerede klare for sluttspillet i Russland 2018, men det er tvilsom om det vil påvirke lag-uttaket, spesielt til en storkamp som den mot Chile.

Da er det bedre nyheter med afrikanerne, siden Sadio Mané og Mohamed Salah spiller hver sin kamp til helgen, og vil sammen med engelskmennene Henderson, Oxlade-Chamberlain og Sturridge, samt tyske Can og skotske Robertson være tilbake til mandagstrening på Melwood.

Kontingenten tilbake på tirsdag vil være Lovren, Woodburn og Ward, mens Wijnaldum, Mignolet, Klavan, Grüjic, Gomez, Alexander-Arnold og Solanke vil være på plass fra og med onsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]