Sturridge vil ha fast plass

Daniel Sturridge scoret sitt 100. mål i karrieren mot Huddersfield.

31. okt 2017 kl 09.30 Arild Skjæveland

Mot Huddersfield startet Daniel Sturridge sin fjerde kamp for sesongen. Fem minutt ut i den andre omgangen scoret han kampens første mål. Nå håper han på mer spilletid, for å finne tilbake til rytmen.

– Det handler om å komme i rytmen. Jeg synes at jeg er best når jeg spiller ofte. Manageren velger laget, og jeg vil aldri skape problemer i leiren, for han er sjefen. Jeg har mye respekt for ham og for avgjørelsene hans, sier Daniel Sturridge til Liverpoolfc.com.

Scoringen kom etter at spissen var våken da Huddersfield-forsvaret gjorde en feil.

– Når jeg går på banen, er det viktig for meg å vise hva jeg kan gjøre. Det handler ikke om antall minutter, men du må bare vise hva du kan gjøre for laget. Jeg er glad for å ha fått tilliten, og forhåpentligvis tilbakebetalte jeg det med målet.

– Vi visste hva vi måtte gjøre. Det er ikke akkurat rakettforskning å spille hjemme mot et lag det er forventet at vi skal slå. Vi fikk jobben gjort, og gjorde det med klasse, sier 28-åringen.

100 mål i karrieren

Scoringen mot Huddersfield var hans 100. mål i karrieren. Det har han gjort på 270 førstelagskamper i en karriere med mye skadeproblemer.

Han scoret seks for Manchester City, 24 for Chelsea, åtte for Bolton, og nå 62 for Liverpool. For Liverpool har de 62 målene kommet etter 89 kamper fra start og 36 som innbytter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]