Liverpool U23-Leicester U23 1-2:Tapte med Ings og Solanke på topp

Liverpool U23 startet med et knallsterkt angrep, men tapte tre minutter på overtid.

29. okt 2017 kl 16.36 Arve Vassbotten

Liverpool U23 startet kampen med et knallsterkt angrep med Harry Wilson, Danny Ings og Dominic Solanke på topp.

Solanke spilte så seint som lørdag for førstelaget mot Huddersfield, og dette var den første kampen han spilte for U23-laget til Liverpool. Også Cameron Brannagan var tilbake i U23-laget til denne kampen.

Til tross for et sterkt mannskap, var det Leicester som kom best i gang. Gjestene hadde to store sjanser tidlig i kampen, men etter 23 minutter viste Harry Wilson og Danny Ings fram sine kvaliteter.

Ings holdt på ballen og spilte til Wilson som kom på full fart inn i boksen og klinket ballen lavt i nettet bak Jakupovic. Det var hans åttende mål for sesongen.

Brassespark

Like før pause utlignet Leicester ved Admiral Muskwe, etter dårlig forsvarsspill av de røde på et innkast.

Liverpool kom bedre med i kampen utover i andre omgang, og spesielt Danny Ings burde havnet på scoringslista. Ings hadde blant annet et nydelig brassespark, som fort kunne gått i mål.

Som ofte når man ikke utnytter sjansene sine, så får gjestene sin mulighet. Tre minutter på overtid scoret Sam Hughes med en knallhard heading. Det så ut som at Grabara i Liverpool-målet klarte å holde den ute, men på reprisen så man at ballen var inne.

Like etter var Lloyd Jones nær å utligne, men hans heading gikk i tverrliggeren etter et frispark. Dermed vant Leicester 2-1 på Prenton Park.

– Skuffende

– Det er skuffende å tape på denne måten. Vi visste det ville bli en tøff kamp, og de spiller annerledes enn de fleste lagene i denne ligaen og er mer fysiske. Vi klarte å holde følge i store deler av kampen, men klarte det ikke gjennom 90 minutter. Vi slapp inn på et innkast og på et frispark, der vi ikke forsvarte oss godt nok, sa U23-trener Neil Critchley til LFCTV etter kampen.

– Vi har snakket mye om at de første 20-30 minuttene av hver omgang aldri er enkle, og at man må kjempe om hver eneste ball. Etter det kan vi få til mer av vårt spill, og få mer ro med ballen. Vi begynte å skape flere sjanser i andre omgang, og hadde vi scoret tror jeg vi hadde vunnet. Men det er små marginer. Solanke og Ings skulle presse høyt fra start, og det synes jeg de gjorde bra. Danny er nok skuffet over at han ikke scoret i dag, sier Critchley.

Til tross for sesongens andre tap, leder Liverpool fortsatt Premier League 2. Liverpool har 21 poeng, mens Everton på andreplass har 19 poeng.

Liverpools lag:Grabara, Whelan, Jones, Masterson, Juanma, Virtue, Brannagan, Ejaria (Dhanda), Wilson, Ings, Solanke (Kane). Ubrukte reserver: Firth, Johnston, Adekanye.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]