Trolig tilbake etter neste landslagspause

Manageren håper Adam Lallana returnerer om en måneds tid.

16. okt 2017 kl 16.56 Marius Rabben

– Dette er helt klart gode nyheter. Jeg kan ikke si det nøyaktig ennå, men etter neste landslagspause er han kanskje tilbake, sier Jürgen Klopp til klubbens nettside.

Lallana, som er ute med en lårskade han fikk halvannen uke før seriestart, har nå returnert til Melwood etter noen treningsdager ved en spesialklinikk i Qatar, og sikter på å komme tilbake i spill når landslagsoppholdet fra 6. til 14. november er over.

Dermed kan han være aktuell for comeback mot gamleklubben Southampton på Anfield lørdag 18. november.

– Det ville selvsagt vært fantastisk for oss. Alle vet hvilken kvalitetsspiller han er, så det ville vært fantastisk, legger Klopp til.

I tillegg til 29-åringen har ikke Nathaniel Clyne vært aktuell for spill hittil denne høsten. Nå er også Sadio Mané, etter å ha pådratt seg en hamstringskade på landslagssamling, utilgjengelig de neste ukene.

Skadeproblemer er noe Liverpool, i likhet med alle andre lag, bare må akseptere, sier Klopp.

– Vi trenger ikke å tenke på det. Jeg kan ikke nevne det nå om jeg trenger noe, og når jeg ikke gjør det, så sier jeg at det ikke er viktig. Det er som det er, sier han.

– Sadio har allerede stått over noen kamper, og nå er han skadet. Adam er ikke klar, «Clyney» er heller ikke det, men samtidig er det et faktum at andre lag også mangler spillere. Selvfølgelig ville det vært bedre om Adam kunne ha scoret i en eller annen kamp, men det er ikke noe vi kan gjøre med det nå. Det er bare bra at han returnerer om noen få uker.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]