Utsøkt Brewster-frispark da England avanserte

De unge løvene er klare for sluttspillet i U17-VM i India.

11. okt 2017 kl 16.49 Marius Rabben

Liverpool-spissen Rhian Brewster sendte England i føringen med et vakkert frispark fra 25 meters hold i gruppespillkampen mot Mexico onsdag ettermiddag.

Det var seks minutter igjen til pause, i en omgang der England var klart best, da 17-åringen bøyde skuddet behersket over muren og traff nettmaskene. Stillingen sto seg til pause.

Like etter sidebyttet doblet Manchester City-talentet Phil Foden ledelsen etter godt forarbeid av Jadon Sancho, før sistnevnte økte til 3–0 fra straffemerket etter 55 minutter.

Mexico våknet og slo imidlertid tilbake med raske to scoringer av Diego Lainez, og søramerikanerne presset på for en utlikning.

Men mannskapet til Steve Cooper, som er tidligere juniortrener i Liverpool, holdt likevel unna og sikret følgelig en plass i åttedelsfinalen – med én kamp igjen av gruppespillet.

England åpnet turneringen med 4–0 over Chile søndag, og er nå garantert minst andreplass i gruppa. Den siste kampen før utslagsrundene spilles mot Irak kommende lørdag kl. 16.30.

Se oversikt over samtlige grupper og kamper hos FIFA.com.