– Uvanlig å møte sin beste venn på den måten jeg gjør

David Wagner tror ikke han får noen taktiske overraskelser mot sin beste venn Jürgen Klopp.

26. okt 2017 kl 15.24 Arve Vassbotten

Før det første ligamøte mellom klubbene på 45 år, kommer Huddersfield til Anfield proppfulle av selvtillit etter 2-1-seiren mot Manchester United sist helg.

– Det har vært en ekstraordinær uke, med ekstraordinære kamper i begge ender. Jeg ser fram til neste kamp som alltid. Det er uvanlig å møte sin beste venn på den måten jeg gjør på lørdag, men dette handler om at Huddersfield spiller mot Liverpool, sa David Wagner, da han møtte pressen på torsdag.

  ENERGISK:
  ENERGISK:   Det blir spennende å se om David Wagner står å skriker slik til Klopp, som han gjorde med Mourinho i helga.

  Kan mer enn analyseteamet

  Nettopp på grunn av hans tette kobling med Jürgen Klopp fra både Mainz og Borussia Dortmund tidligere, er det lite sannsynlig at Wagner får noen overraskelser lørdag klokka 16.

  – Dette er nok kanskje første gang jeg kan gi analyseteamet mer informasjon enn de kan gi meg. Men når alt kommer til alt, er det alltid viktigst å prestere. Vi vil gjøre alt vi kan for å oppnå noe ekstraordinært.

  Collin Quaner har vært skadet for gjestene, men Wagner sier han kan bli klar igjen etter å ha fått spilleminutter for U23. Også Elias Kachunga skal være klar etter ryggproblemer han fikk mot Manchester United.

  Har du innspill til journalisten?
  [email protected]