Forsvarer Lovren

Jürgen Klopp forsvarer Dejan Lovren, men det er fortsatt uvisst om han vil starte lørdagens kamp.

27. okt 2017 kl 17.04 Arild Skjæveland

Dejan Lovren ble for mange syndebukken etter stortapet på Wembley, da forsvaret ikke hang sammen, Liverpool lå under 2-0 og kroaten ble tatt av banen etter 31 minutter.

Midtstopperen var tema på dagens pressekonferanse.

– Jeg unner ingen at feilene deres skal diskuteres i offentlighet. Du kan ikke en gang forestille deg det - eller tenke deg til hvordan det føles. Guttene er fortsatt mennesker, og det er som å se en ulykke og så står folk rundt med smarttelefonene sine istedenfor å hjelpe. Jeg er ikke slik, sa Jürgen Klopp til pressen.

– Vi har hatt en vanlig uke. Det har åpenbart ikke vært den beste uka i Dejans liv, men når alt kommer til alt er det bare fotball. Vi vet om det - og en person blir ikke god eller dårlig av å gjøre en feil i en fotballkamp.

Uvisst om han vil starte

– Dersom jeg tenker på Dejan, har jeg langt flere positive tanker enn negative. Han er Liverpool-spiller, og det er slik jeg behandler ham - som en medlem av familien. Det er klart at jeg vil hjelpe ham dersom jeg føler at jeg må hjelpe ham.

Manageren var ikke særlig interessert i temaet om spillerens Instagram-aktivitet, der han skal ha fjernet at han er Liverpool-spiller. Klopp sier at han vil velge det beste laget han kan mot Huddersfield, men bekrefter ikke at Lovren er tilbake på laget.

– Alt er ok, og Dejan har hatt en god treningsuke. Vi får se i morgen hva vi gjør i kampen. Det handler generelt ikke om forrige kamp, men om den neste. Mot Huddersfield vil vi gå for det vi mener er det beste laget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]