– Vi fortjener kritikken

Jordan Henderson mener Liverpool må gjøre raske endringer.

23. okt 2017 kl 10.47 Arve Vassbotten

– Jeg synes ikke vi startet bra i det hele tatt, det handler om å være klar til kamp og det gjelder alle. Jeg vet at Dejan Lovren ble tatt av tidlig i kampen, men det kunne vært hvem som helst av oss, for det var ikke godt nok, sa Jordan Henderson til BBC Sport etter 4-1-tapet for Spurs.

– Vi vet det er ting å forbedre og ting som må endres raskt. Jeg har tro på at vi kan klare det, fordi vi har et fantastisk lag. Og jeg vet at det ligger i vår natur å gjøre alt for å forandre ting. Vi må fortsette å jobbe hardt. Jeg er sikker på at vi får mye kritikk, og det har vi fortjent, vi kan ikke fortsette slik, sa Henderson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]