- Vi må sørge for at Coutinho og Can ønsker å bli

Jürgen Klopp sier at Philippe Coutinho og Emre Can nå er hundre prosent til å gjøre alt for LFC denne sesongen, men at han ikke vet noe om situasjonen etter det.

21. okt 2017 kl 00.06 Torbjørn Flatin

Det er ventet at Barcelona igjen vil prøve å sikre seg Philippe Coutinho, som Liverpool standhaftig nektet å selge i sommer. Om ikke i januar så før neste sesong.

Emre Can har en kontrakt som løper ut i 2018, hvor Juventus er favoritt til å sikre seg midtbanespilleren dersom han ikke kommer til enighet med Liverpool om en ny avtale.

- Jeg har ikke peiling, svarer Jürgen Klopp på spørsmål fra Liverpool Echo om han tror Coutinho og/eller Can også spiller for Liverpool i 2018/19.

- Hva jeg kan si, angående klubben og slik jeg forstår det, at vi fortsatt må skape en situasjon hvor spillere ønsker å være en del av den med alt de har, fortsetter manageren.

- Slik er det nå. Ingen tenker på januar, ingen tenker på juni eller juli.

- Alle ønsker nå å være en del av det vi gjør her, men det vil komme transfervinduer og vi får se hva som skjer.


Uvisst om avtale med Coutinho

Klopp vil ikke avsløre noe om det har vært snakket med Coutinho om at han kan få gå etter denne sesongen, eller om det er blitt gjort noen slags avtale om det. Brasilianeren har en kontrakt som løper fram til 2022, men måtte motvillig se i sommer at Liverpools blokkerte en drømmeovergang til Barcelona.

- Jeg vet ikke, vi får se. Det er noe vi ikke snakker om, insisterer Klopp.

- Om det er en avtale, om det ikke er en avtale, det gir ingen fornuft å snakke om dette nå. Det kan hende vi må snakke om det senere, men ikke i oktober.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]