– Vi trengte en spiller i verdensklasse

Brendan Rodgers snakker om jakten på Alexis Sanchez sommeren 2014.

31. okt 2017 kl 12.49 Arild Skjæveland

Etter at Liverpool hadde kommet på andreplass i Premier League 2013-14, ble Luis Suarez solgt til Barcelona.

Denne uka har Brendan Rodgers snakket om jakten på hans erstatter, som ikke gikk som den skulle.

– Vi trodde at Luis kom til å gå, og trengte å få inn en spiller i verdensklasse for å kunne erstatte ham. Vi hadde kommet på andreplass i ligaen, og spilte veldig bra. Spillerne var fleksible på hvordan de kunne spille, så det handlet bare om å ta det neste steget, sier Brendan Rodgers i et intervju med radiokanalen TalkSport, gjengitt av Liverpool Echo.

– For å få til det, måtte vi få inn en erstatter. Vi så oss ut Sanchez til å være den spilleren, sier han videre.

Alexis Sanchez valgte Arsenal, hvor han har scoret 74 mål så langt, der han nå er inne i det siste året av sin kontrakt. Liverpool skulle ende opp med Mario Balotelli, som scoret fire mål på sin sesong på Anfield.

Skulle vært foruten dokumentar

Før Brendan Rodgers ble ansatt i klubben, hadde Liverpool gjort en avtale med Fox om å lage en dokumentarserie som het Being Liverpool.

Det er noe Rodgers skulle ha vært foruten.

– Det er noe jeg egentlig aldri hadde lyst til, og ser man på det nå i ettertid, så er det aldri noe som burde blitt gjort rundt en manager. Spesielt ikke en ung manager.

Rodgers gjør det for tiden strålende i Skottland, der hans Celtic forrige sesong vant ligaen uten å tape en eneste kamp. Laget har fortsatt ikke tapt denne sesongen, og leder serien ett poeng foran Aberdeen. Tirsdag kveld kommer Bayern München til Parkhead i tøffe gruppe B av Champions League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]