Vil ikke røpe om Mignolet og Lovren får fornyet tillit

Jürgen Klopp håper at duoen er smarte nok til å ignorere kritikken.

26. okt 2017 kl 19.20 Arild Skjæveland

Dejan Lovren ble på mange måter syndebukken på Wembley, da han ble tatt ut etter 31 minutter på stillingen 2-0 til Tottenham.

Manageren har blitt intervjuet for lørdagens Football Focus på BBC, og Andy Hunter i The Guardian gjengir nå noe fra intervjuet.

Vil ikke røpe laget

David Maddock i The Mirror tror det blir store endringer i forsvaret mot Huddersfield. Klopp fikk spørsmål om Lovren og keeper Simon Mignolet kom til å bli vraket etter det som skjedde på Wembley.

KRITISERES:
KRITISERES:  Dejan Lovren og Simon Mignolet har fått mye kritikk etter helgens kamp.

– Vi får se. Det er vår jobb, svarte Klopp.

– Slik er verden der ute. Dersom du finner noen som gjør feil, så angripes han. Vi gjør alle feil. Jeg vil ikke svikte dem - det vil aldri skje.

Han håper de ignorerer kritikken som har haglet på sosiale medier, i avisene og på radio, TV og podcaster i uka som har gått siden søndag.

– Jeg håper de er smarte nok til å ikke lese det. Jeg er 50, og jeg er klar på at jeg ikke leser det. Det hjelper ikke, og gir ikke mening. Skal jeg lese at noen sier at jeg ikke har peiling på fotball? Det vil være fint om guttene gjorde det samme.

– Samtidig er ikke dette verdens største problem. Om folk sier at vi gjorde feil, så vet vi allerede at vi har gjort den feilen. Det handler om å reagere på det. Dersom du ikke føler det går bra, må du endre situasjonen, og det er det vi må gjøre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]