Vurderer 5-6 utlån i januar

Liverpool U23 kan bli tappet for spillere over nyttår.

29. okt 2017 kl 11.37 Arve Vassbotten

Liverpool U23 har startet sesongen forrykende, og leder tabellen i Premier League 2. Men i januar kan mange av de mest profilerte spillerne i laget forsvinne på utlån.

– De mest åpenbare er de som allerede har vært ute allerede. Lloyd Jones (som har vært i Cheltenham, Accrington, Blackpool og Swindon), Cam Brannagan (Fleetwood) ogHarry Wilson (Crewe), sier U23-trener Neil Critchley til Liverpool Echo.

– Men det er noen andre også, som Ovie Ejaria, Matty Virtue, Corey Whelan, som er like under radaren, men som på et tidspunkt vil ønske erfaring vi ikke kan gi dem nå, noe nytt, en ny stemme, en ny måte å spille på, og å spille foran 10-15.000 tilskuere, sier han.

Men 17 år gamle Rhian Brewster, er ikke blant spillerne han nevner som er aktuelle for utlån.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]