West Ham henger med i ligacupen

Om West Ham går til finale må kampen mot Liverpool på Anfield flyttes.

25. okt 2017 kl 23.01 Arild Skjæveland

I kveld ble de to siste kampene i ligacupens fjerde runde spilt. Chelsea slo Everton 2-1 på Stamford Bridge, mens rundens kanskje største overraskelse kom på Wembley.

Tottenham ledet 2-0 og hadde full kontroll etter førsteomgang. Ti minutter ut i den andre reduserte Andre Ayew. Samme mann brukte bare fem minutter til på å utligne, før Angelo Ogbonna ble matchvinner på en corner etter 70 minutter.

Kan bli flyttet

West Ham er nå klare for kvartfinalen i ligacupen, sammen med Manchester City, Manchester United, Arsenal, Bournemouth, Bristol City, Leicester og Chelsea.

Dersom West Ham skulle gå helt til finalen, skal den spilles søndag 25. februar. Liverpools hjemmemøte med «the Hammers» er satt opp lørdag 24. februar, og vil da bli flyttet.