Wijnaldum blir hjemmesitter under VM

Nederland måtte vinne med sju mål mot Sverige for å få play-off, men var ikke i nærheten av å klare det.

10. okt 2017 kl 22.43 Einar Kvande

Nederlenderne, med Georginio Wijnaldum i startoppstillingen, ledet 2-0 til pause, men klarte aldri å pynte på det resultatet i annen omgang. Wijnaldum ble byttet ut etter 71 minutter.

VM-sluttspill blir det heller ikke for Ragnar Klavan, som ledet Estland som kaptein mot Bosnia & Hercegovina i sin landskamp nummer 122. Gjestene vant 2-1 etter et vinnermål i det 84. minutt. Klavan fikk gult kort allerede etter 20 minutters spill.

Simon Mignolet og Divock Origi kom ikke på banen da allerede VM-klare Belgia vant lekende lett 4-0 over Kypros hjemme i Brüssel. Manchester United-spiss Romelu Lukaku kom inn etter 66 minutter, og måltjuven dokumenterte at han er skadefri foran lørdagens storkamp mot Liverpool ved å score vertenes siste mål.

EM-kvalik for U21-lag

Dominic Solanke var den eneste Liverpool-spilleren som var i aksjon da England U21 vant 1-0 over Andorra i en EM-kvalifiseringskamp i lilleputtstaten. Liverpool-spissen entret banen i det 79. minutt. Joe Gomez og Trent Alexander-Arnold bivånet en tam forestilling fra reservebenken. England leder gruppen etter å ha sanket ti poeng på sine fire første kamper.

Marko Grujic spilte hele kampen og fikk gult kort for en felling midtveis i annen omgang, da Serbia U21 slo Russland 3-2 i en EM-kvalifiseringskamp i Novi Sad. Serbia leder gruppen etter tre strake seire på sine tre første kamper, med Russland på andreplass.