Woodburn har signert

Ben Woodburn har skrevet under på ny langtidskontrakt.

25. okt 2017 kl 18.04 Arild Skjæveland

Liverpool FC bekrefter i en pressemelding at Ben Woodburn har signert en ny kontrakt med klubben.

De siste 12 månedene har unggutten fått sin førstelagsdebut for Liverpool, blitt klubbens yngste målscorer i historien, og debutert og scoret for det walisiske landslaget. Han har også blitt kåret til årets spiller på akademiet, og årets unge spiller i Wales.

– En utrolig følelse

Det var hele tiden klart at Liverpool kom til å han en ny kontrakt etter hans 18. bursdag - som var 15. oktober.

– Det er en utrolig følelse å signere en ny kontrakt med Liverpool. Dette er klubben jeg ønsker å være i, og så lenge som mulig. Da jeg fikk beskjeden, var det eneste jeg ønsket å signere den kontrakten, sier han i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Det føles godt. Nå vil jeg bare fortsette, og vise manageren hva jeg kan gjøre. Jeg mener det er mye rom for forbedring, så jeg må bare fortsette å jobbe hardt på trening hver dag, og forhåpentligvis forbedre meg.

Femårskontrakt

Ifølge Liverpool Echo, er den nye kontrakten på fem år.

– Jeg ønsker å forbedre meg defensivt, og score litt flere mål. Og å spille meg inn på førstelaget og spille som en førstelagsspiller. Jeg synes at jeg har vokst som spiller, og blitt bedre fysisk og teknisk. Samtidig har jeg fått bedre selvtillit.

– Målet mitt for resten av sesongen er bare å fortsette, og spille mange kamper for U19 og førstelget. Forhåpentligvis vil jeg få flere sjanser for førstelaget, og utvikle meg med U19 i Champions League.

Fornøyd Klopp

Manager Jürgen Klopp sier at det den nye kontrakten er strålende nyheter.

– Dette er strålende nytt, og ikke for å være selvtilfreds, så kommer det ikke som noen overraskelse. Ben vet hvor forpliktet vi er til ham, og han og hans familie vet at dette er det beste stedet for ham å vokse, lære mer, og bli bedre og bedre, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

– For et talent han har. Vi kaller han ikke «den walisiske prinsen» uten grunn - selv om ansiktsuttrykket hans når vi sier det gir uttrykk for at han vil vi skal slutte med det. Ben har den perfekte balansen med talent og innstilling.

– Alex Inglethorpe og alle i Kirkby bør være veldig, veldig stolt over sine bidrag for disse unge spillernes utvikling. Det en fantastisk kultur for en ung ambisiøs spiller.

– Det er fantasitsk at Ben signerer denne kontrakten på samme dag som Rhian Brewster scorer nok et hattrick for England U17 i en VM-semifinale mot Brasil. Jeg elsker det!

NY KONTRAKT:
NY KONTRAKT:  Ben Woodburn har skrevet under på en ny femårskontrakt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]