Arsenal klatret forbi

Alexis Sanchez scoret i kampens siste minutt.

26. nov 2017 kl 17.02 Arild Skjæveland

Det så ut til å gå mot et optimalt uavgjortresultat mellom Burnley og Arsenal på Turf Moor. Stillingen var 0-0, der ingen av lagene så ut til å skape stort.

Dommer Lee Mason hadde lagt til to minutter, og i ett minutt ut i tilleggstiden gikk Aaron Ramsey i bakken i en duell med James Tarkowski. Et kontroversielt dømt straffespark - og Alexis Sanchez var kald fra 11 meter da han satte ballen hardt ned i hjørnet.

Forbi Liverpool

Begge lag hadde mulighet til å klatre forbi Liverpool med seier i dag. Med uavgjort ville Liverpool beholde femteplassen.

De tre poengene til Arsenal sender dem opp på fjerdeplass foran Tottenham, mens Liverpool sendes ned på sjetteplass. Burnley forblir på 7. plass.

Avstanden opp til Manchester United på andreplass er seks poeng. Klopps lag er tre poeng bak Chelsea på tredjeplassen, og to bak Arsenal.

I den andre kampen som er spilt i dag knuste Southampton Everton hele 4-1. I den siste kampen vant Manchester City 2-1 borte mot Huddersfield.