Bilic har nye folk på skadelista

Også Michail Antonio og Sam Byram er uaktuelle for lørdagens kamp.

2. nov 2017 kl 15.25 Arild Skjæveland

Michail Antonio ble syndebukk for West Ham på lørdag, da «the Hammers» så ut til å gå mot tre viktige poeng mot Crystal Palace. Den målfarlige 27-åringen kunne bare ha gått mot cornerflagget for å få tiden til å gå, men mistet ballen og Palace kontret inn utligningen sent på overtid.

Nå har Antonio skadet seg på trening. Det har også høyreback Sam Byram gjort, bekreftet Slaven Bilic på dagens pressekonferanse.

Flere på skadelista

West Ham hadde forsvarsproblemer allerede før skaden til Sam Byram. Midtstopperne James Collins og Jose Fonte er begge uaktuelle til kampen. Samtidig er Pablo Zabaleta suspendert.

En forsvarsspiller som var ute mot Crystal Palace men som er tilbake er Winston Reid. Også scouseren Aaron Cresswell, som måtte ut i pausen sist, er klar ifølge Bilic.

Vil bruke Carroll

Andy Carroll er tilbake etter suspensjon. Bilic bekrefter at han er i planene hans for lørdag.

– Liverpool har et veldig godt lag. De spiller angrepsfotball, og det gjør at de kan bli åpne bakover, som Spurs oppdaget. Når vi møter dem må vi være solide bak, og gode når vi får ballen. Vi må ha spillere i riktig posisjon slik at vi kan straffe dem, sier Bilic.

– Andy Carroll er definitivt et av våpnene våre der.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]