Spillerbørs:Brasiliansk magi åpnet opp defensivt Maribor

Roberto Firmino bød tidvis på brasiliansk magi på Anfield i kveld. Det var en viktig nøkkel for å åpne opp et ultradefensivt Maribor.

1. nov 2017 kl 23.11 Tor Sandø

Loris Karius 6

Hadde forsvinnende lite å gjøre i denne kampen. En inngripen, der han var fint nede og reddet.

Trent Alexander-Arnold 7

Var nærmest borte i første omgang, men mye mer aktiv i andre. Aktiv på høyrebacken og fikk både prøvd innleggs- og skuddfoten. Litt slurv i pasningsspillet innimellom.

Joël Matip 6

Hadde som resten av forsvaret lite å gjøre. Men hadde ingen stor kamp, der han hadde flere inngripener, der han havnet i trøbbel. Ble også utfordret på tempoet noen ganger, der han ble fraløpt.

Ragnar Klavan 6

Heller ikke Klavan spilte noen stor kamp. Et par anledninger der midtstopperne går i de samme duellene. Men forsvaret ble lite utfordret. Hadde en lang tå da slovenerne var frampå med sin farligste mulighet i andre omgang.

Alberto Moreno 7

Løper en del og var noe involvert. God å ha offensivt der han er god til å være spillbar. Fantastisk innlegg på Sturridge sitt mål.

Emre Can 7

Scoret et fantastisk mål, der han spilte vegg med Milner og hamret ballen i mål. Var ikke så synlig i første, mer å se til i andre. I sum en god kamp av tyskeren.

James Milner 7

Engelskmannen har god arbeidskapasitet og løper mye. Var sterkt delaktig i målet til Can. Gjør mye av jobben på midten som ikke er så synlig. Straffesparket som endte med keeperredning, var godt plassert, men Maribor-keeperen var god i dag.

Georginio Wijnaldum

Fikk bare drøyt et kvarter på banen før han måtte gå av med det som så ut som en overtråkk.

Mohamed Salah 7

Salah var god i dag. Går på løp og er aktiv offensivt. Brenner mange sjanser, men innledet scoringene fire minutter ut i andre omgang. Aktiv, men hadde vanskelige arbeidsforhold mot et ultradefensivt Maribor.

Alex Oxlade-Chamberlain 7

Får en sjelden mulighet fra start og grep den på en grei måte. Ingen er i tvil om arbeidskapasiteten og potensialet. Selvtilliten kommer nok når han får tillit.

Roberto Firmino 7

Skaffer straffesparket som Milner bommet på ved hjelp av brasiliansk magi. Hadde første omgangs eneste sjanse på en heading. God til å komme seg til sjanser og spille lagkameratene god. Nettkjenning var det eneste som manglet i dag. Liverpools bestemann.

Jordan Henderson 6

Gjorde en grei arbeidsøkt på midten som erstatter da Wijnaldum ble skadet. Løper mye og hadde noen viktige taklinger i andre omgang.

Marko Grujic

Fikk seks minutter for Firmino. Hadde noe ballkontakt, men utmerket seg ikke.

Daniel Sturridge

Fikk et drøyt kvarter for Salah. Grep muligheten og målfarlige Daniel var der han skulle være når Morenos innlegg ble omsatt i mål. Godt innhopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]